18 oct. 2024 | 14:58

Ce profesie are Roxana Mazăre. Cu ce se ocupă, de fapt, soția fostului edil al orașului Constanța

Monden
Ce profesie are Roxana Mazăre. Cu ce se ocupă, de fapt, soția fostului edil al orașului Constanța
Ce profesie are Roxana Mazăre. Cu ce se ocupă, de fapt, soția fostului edil al orașului Constanța

Radu Mazăre și soția sa, Roxana, au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Aris. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și sunt căsătoriți din 2019, însă puțini știu cu ce se ocupă soția fostului edil. Roxana este o femeie de afaceri de succes.

Cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre

Radu Mazăre și Roxana Mihalache, devenită între timp Mazăre, sunt împreună de câțiva ani buni, iar recent au devenit părinții unui băiețel. Femeia i-a fost alături fostului edil în perioada în care el s-a aflat după gratii și chiar s-au căsătorit în penitenciar, în anul 2019.

Cinci ani mai târziu, Mazăre a fost eliberat, iar soția sa l-a așteptat la poarta penitenciarului. Atunci au făcut anunțul că așteaptă un copil, iar pe 17 octombrie, s-a născut bebelușul lor, pe care l-au botezat Aris.

Roxana, soția lui Radu Mazăre, a atras atenția încă de când s-a afișat pentru prima dată la brațul lui, prin siluetă și trăsături. Partenera lui Radu Mazăre a fost fotomodel în tinerețe și s-a menținut la formele care au consacrat-o, chiar dacă nu mai defilează pe podium. După ce a renunțat la modelling, Roxana a început o afacere pe cont propriu, tot în domeniul modei. Aceasta deține un atelier de creație vestimentară în București.

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția sa

Radu Mazăre mai are un băiat, pe nume Răducu, din relația cu Ianina Petcu. Răducu are 30 de ani și se ocupă cu afacerile, la fel ca tatăl său. La 56 de ani, Radu Mazăre a devenit tată din nou, soția sa aducând pe lume tot un băiețel, care a primit numele Aris. Pentru Roxana Mazăre este primul copil, aceasta având vârsta de 40 de ani.

În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani dintre fostul edil și soția sa, cei doi se potrivesc de minune și au decis să întemeieze o familie. Roxana i-a fost alături fostului primar într-una dintre cele mai dificile perioade din viața lui, respectiv cea a detenției, iar în momentul în care a fost eliberat din închisoare, partenera lui s-a bucurat foarte mult.

”Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, spunea Roxana Mazăre, la vremea respectivă.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Regele Charles, sabotat de Harry și Meghan. S-a întâmplat într-un moment crucial
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro