Ce probleme are sosia lui Meghan Markle după interviul cu Oprah. Până și ea este șocată

Sosia lui Meghan Markle se confruntă cu probleme, după interviul dat de soția lui Harry pentru Oprah Winfrey, în care a denunțat rasismul de la Casa Regală și a făcut mai multe dezvăluiri despre sănătatea ei psihică. Interviul a avut un impact major și asupra vieții lui Sarah Mhlanga, copia fidelă a lui Meghan Markle.

Probleme pentru sosia lui Meghan Markle

Femeia spune că în urma dezvăluirilor făcute de ducesa de Sussex, mulți oameni o critică și o opresc pe stradă pentru a îi reproșa lucruri.

Sosia lui Meghan Markle are 38 de ani și asemănarea cu vedeta o ajută să câștige până la 400 de lire pentru aparițiile sale. Totuși, lui Sarah nu îi mai merge așa de bine, de când Meghan a. Oferit un interviu controversat, care a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor.

Femeia a fost abuzată verbal și spune că mulți oameni de pe internet au folosit-o pentru a o jigni pe Markle. Femeia a fost prinsă la mijloc în întregul scandal, iar acum trebuie să încaseze toate criticile pe care internauții i le fac ducesei.

„Sunt persoane care au impresia ca Meghan are un razboi cu familia regala, iar oamenii nu pot ajunge la ea, asa ca ma folosesc pe mine ca sac de box.

Primesc mesaje in care mi se spune ca sunt cautatoare de atentie si ca ar trebui sa imi fie rusine ca o reprezint pe Meghan. Este dureros! O iubesc pe Meghan, insa ma tem ca dupa interviul asta, oamenii nu vor mai vrea sa ma angajeze”, a dezvaluit Sarah pentru publicația Closer.

Sarah Mhlanga a povestit că și-a dat seama de asemănarea dintre ea și Meghan Markle în momentul în care relația ei cu Harry a devenit oficială. Mai mulți oameni au remarcat similaritățile, iar la un moment dat un cuplu a vrut să se fotografieze cu Sarah și a înrămat fotografia, fiind conviși că s-au întâlnit cu Meghan Markle.

Meghan Markle, deprimată la Casa Regală

Meghan Markle a povestit că a intrat în depresie atunci când a locuit la Casa Regală. Femeia a avut gânduri suicidale, potrivit spuselor sale din cadrul interviului cu Oprah Winfrey.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi  ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Meghan.

Meghan Markle a acuzat familia regală de rasism, spunând că unii membrii s-au întrebat cât de închisă va fi pielea bebelușului ei. Prințul Harry a vorbit și el despre acest moment, declarându-se șocat de atitudinea văzută în familia regală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI