Ce probleme are Elena Marin la Survivor. A văzut un detaliu important: ‘Mi-e teamă să nu pățească ceva’

de: Iulian Pavel
25 06. 2021

Competiția Survivor devine din ce în ce mai dificilă, iar concurenții se luptă pentru fiecare victorie, care este și mai importantă în aceste momente pentru a le ridica moralul.

Ce probleme are Elena Marin la Survivor

Elena Marin este de luni bune în Republica Dominicană și cu toate că are dispute din ce în ce mai des cu colegii ei, Faimoasa încă rezistă în competiție.

Condițiile dificile de la Survivor par că și-au pus amprenta asupra ei, lucru care i-a îngrijorat pe cei apropiați. Starea ei de sănătate nu e deloc bună, iar dereglările hormonale încep să își spună cuvântul.

„Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva.

A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor. Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți.

Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme”, a spus Andrei, logodnicul Faimoasei, pentru fanatik.ro.

Logodnicul Elenei Marin, îngrijorat pentru Elena: „Ea se hrănește cu iubire”

Bărbatul spune că își face griji și despre starea psihică a logodnicei sale, mai ales că Elena a declarat în repetate rânduri că este exclusă de echipa ei și se simte singură. Ea s-a apropiat de o concurentă de la Războinici, lucru pe care Faimoșii i-l reproșează destul de des în Consiliile de Nominalizare.

„Ea, de câteva săptămâni, cel puțin, nu are, practic pe nimeni apropiat, cu excepția Mariei de la Războinici care, totuși, este rivala ei din concurs. Oricât ar fi de apropiate, ceva le desparte, chiar dacă este vorba doar de lupta de pe trasele de la Survivor, luptă pentru punctele echipelor pe care le reprezintă. Iar asta este toxic pentru psihic.

Ea este o fată care se hrănește cu iubire, tot timpul are pe cineva la care ține alături de ea. Iar acolo, la Survivor, Elena este atacată pentru sensibilitatea ei, ba chiar și ironizată că se descarcă, uneori, plângând. Dar ceilalți uită că ei au, tot timpul, pe cineva alături…

Fie că vorbim de Zanni, care e nedespărțit de Sebastian, fie că vorbim de cei din echipa Războinicilor, lucrurile sunt mai așezate, Elena este cea care, din păcate, este singură”, a mai spus Andrei.