Ce poartă soţia lui Petre Roman mereu la ea. Obiectul neaşteptat găsit în maşina Silviei Chifiriuc

de: Năstase Mirabela
29 09. 2022

Silvia Chirfiriuc a trecut printr-o schimbare de stil în ultima perioadă. Fosta cântăreață apare tot mai rar în emisiunile televizate, a devenit mai sobră în ce privește vestimentația și, nu în ultimul rând, pare a fi renunțat la muzică, dat fiind faptul că nu a urcat pe scenă de ceva ani. De asemenea, Silvia Chirfiriuc pare să poarte mereu la ea un obiect de o însemnătate aparte. Iată despre ce este vorba.

Ce poartă soţia lui Petre Roman mereu la ea

În ultima perioadă, Silvia Chirfiriuc a trecut printr-o schimbare de stil. Fosta artistă pare că a ales să poarte haine mai sobre față de altădată. Recent, soția lui Petre Roman a fost surprinsă singură, la un mall din București, cu mai multe plase în mână. Fosta cântăreață se ocupă de treburile casei, astfel că a avut grijă să-și facă proviziile de toamnă.

Potrivit imaginilor obținute de Click.ro, Silvia Chirfiriuc a optat pentru o ținută discretă, precum și de un machiaj discret. Ea a fost surprinsă vorbind la telefon, dar înainte de a pleca cu mașina. În imagini, se poate vedea însă un obiect pe care soția lui Petre Roman îl poartă în mașină, într-un loc vizibil, și anume, o foaie ce conține un mesaj sugestiv îndreptat către credință.

„Când ies din casă sunt protejată de Iisus/ Eu am un semn perfect odihnitor/ Eu dorm de la ora 22.00 până dimineața cu plăcere/ Eu sunt plină de idei și succes/ Eu am tot ce mă face fericită/ Credință în Dumnezeu, iubire, pace, armonie/ Succes profesional, bogăție financiară, câștiguri/ Mirobolante la lotto! Mulțumesc cu recunoștință”, acesta este mesajul pe care Silvia Chifiriuc îl are scris pe o foaie în mașină, purtându-l, cel mai probabil, ca pe o amuletă norocoasă. Vezi imaginile AICI!

Silvia Chirfiriuc și Petre Roman sunt într-o perioadă calmă a relației lor. Ei sunt părinții unui băiețel de 11 ani. Petre Roman mai are o fiică din căsnicia cu Mioara Roman, pe Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman, dezvăluiri despre relația cu el

Oana Roman a vorbit adesea despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, manifestându-și adesea regretul că nu a putut petrece atât de mult timp precum și-ar dori alături de tatăl ei.

„Tata nu s-a mutat definitiv din țară, va merge mai des acolo, în Elveția, are cursuri de ținut și treabă la acea universitate, unde este președinte, însă sub nicio formă nu se va muta. Din păcate, noi ne vedem mult prea rar, în ultimii ani, asta este cea mai mare durere a sufletului meu. Mă doare fizic și psihic, cumva, din ce în ce mai tare.

Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc.

Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente”, spunea Oana Roman pentru Ego.ro, în urmă cu ceva timp.