Ce pensie colosală va plăti Reghecampf din salariul de 40.000 de euro. Anamaria Prodan s-a pus cu tunurile pe el

de: Sabina Anastasia
21 07. 2022

Încă de la începutul anului, Anamaria Prodan a transmis că singurul lucru pe care și-l dorește este ca Laurențiu Reghecampf să returneze familiei sale tot ceea ce a sustras în timpul relației cu Corina Caciuc astfel încât să îl poată uita și să își continue viața liniștită. Printre cele ce trebuie achitate de antrenor se numără și o pensie alimentară pur și simplu colosală. Banii ar reprezenta echivalentul celor investite de către impresară în copiii săi, după ce bărbatul i-ar fi dat uitării. Află ce pensie trebuie să plăteasc Reghecampf, potrivit Anamariei Prodan.

Ce pensie trebuie să plătească Reghecampf

Laurențiu Reghecampf nu a pierdut deloc timpul. Imediat după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova, antrenorul a semnat contract cu echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan. Potrivit informațiilor apărute în presă, fostul partener al Anamariei Prodan urmează să încaseze lunar o sumă de 40.000 de euro.

Anamaria Prodan a izbucnit, imediat ce a aflat vestea. Agenta de jucători susține că fostul ei bărbat trebuie să îi plătească 50.000 de euro, bani ce ar reprezenta suma investită în copii în perioada în care antrenorul a fost plecat de acasă.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf ar mai trebui să plătească pensie alimentară și pe viitor. Aceasta s-ar ridica la suma de 15.000 de euro lunar. Cel puțin, asta a cerut Anamaria Prodan de la fostul ei soț, acuzându-l că nu i-a păsat de copii.

Impresara i-a transmis subtil și un mesaj de amenințare antrenorului. Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan?

„Are să îmi dea 50.000 de euro pentru perioada în care a plecat de acasă. Nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!”, a transmis Anamaria Prodan, într-o intervenție pentru PlaySport.

Ce spune Prodanca despre noul contract al antrenorului

Sexy impresara a susținut că își dorește ca Laurențiu Reghecampf să aibă parte de succes, acum, că a semnat cu echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan. Ea a subliniat, însă, că în astfel de țări este greu să faci carieră la nivel înalt dacă ai un trecut dubios. Și, inevitabil, Laurențiu Reghecampf este legat de trecutul iubitei sale.

Dacă nu se concentrează, Laurențiu Reghecampf riscă să sufere un declin major din punct de vedere profesional. Anamaria Prodan a precizat că antrenorul trebuie să se ridice pe picioare și să nu mai asculte de amanta sa, care i-ar solicita să îi pozeze burtica și picioarele și să o posteze pe rețelele de socializare.

„O să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa. Oricum o dai, trecutul ăsteia, povestit de toți cu poze si filmări ce le-am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu: trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă, mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, să-și caute părinții, când totul a mai și apărut online, în secunda aia Laurentiu Reghecampf a murit cumva metaforic”, a spus Anamaria Prodan.