16 iul. 2020 | 17:05

Ce pensie are Gheorghe Turda. S-a judecat cu statul pentru acești bani. A primit dublu

Știri generale
Ce pensie are Gheorghe Turda. S-a judecat cu statul pentru acești bani. A primit dublu
Ce pensie are Gheorghe Turda. S-a judecat cu statul pentru acești bani. A primit dublu

Renumitul interpret de muzică populară, Gheorghe Turda, va încasa o „pensie grasă“ , reușind să obțină o mărire de 50% a acesteia. Cum a ajuns cântărețul unul dintre cei mai bine plătiți pensionari din România, aflați în continuare.

Gheorghe Turda va încasa o pensie uriașă

De-a lungul anilor, Gheorghe Turda a dat concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee, devenind unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de muzică populară de la noi. De curând, renumitul interpret a câștigat procesul cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și cu Casa Națională de Pensii, prin care solicita mărirea indemizatiei sale lunare cu 50%, reușind să o și obțină.

Astfel, Turda a ajuns de la 1.250 euro pe lună la 1.900 euro, adică peste 8.500 lei, ceea ce, la noi în țară, reprezintă o pensie foarte mare.

„Gheorghe Turda va primi diferența de bani retroactiv, începând din data de 1 ianuarie 2016, Turda convingând judecătorii că se încadrează la legea 8/2006, care acordă drepturi suplimentare pensionarilor din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute că persoane juridice de utilitate publica“, informează stirilekanald.ro.

Cântărețul a fost diagnosticat cu cancer de piele

În urmă cu doi ani, Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer de piele, boală cauzată de un neg de lângă ureche. Artistul a reușit să învingă boală fiind sprijinit și de fosta iubită, Nicoleta Voica, de care s-a despărțit anul trecut.

Spre deosebire de Nicoleta, care a făcut mai multe declarații cu privire la separarea lor, Gheorghe Turda a preferat să păstreze discreția.

Fosta parteneră a muzicianului l-a acuzat de neglijență și de faptul că ea era mereu pe locul doi, în timp ce jobul său era prioritar.

„Nu s-a născut femeia care să fie atât de importanta în viața lui încât să rateze vreun eveniment cu bani. Lipsa recunoștinței, care se poate rezuma la un simplu «mulțumesc» atunci când trebuie. Dedesubturi pe care numai o minte ascuțită le poate tranșa și despica în patru. Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii“, declara, atunci, femeia.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Este lege pentru cei care care nu stau la ADRESA DIN BULETIN. Decizia este deja obligatorie
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Capital.ro
Floarea românească despre care se spune că a crescut din sângele eroilor moldoveni. Cei care o rup au parte de un necaz
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE! SE obține altfel
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro