Ce pedeapsă primește fiul lui Gheorghe Dincă, după ce a bătut mai mulți jurnaliști. Este oficial

de: Madalina Moraru
20 12. 2019

Fiul presupusului criminal de la Caracal este urmărit penal, după ce a bătut câțiva jurnaliști. Poliția Capitalei anunțase că Daniel Dincă a fost dat în urmărire generală, în urma agresiunilor sale, fiind reclamat de mai mulți membri ai presei, pe data de 17 decembrie.

Ce pedeapsă primește fiul lui Gheorghe Dincă, după ce a bătut mai mulți jurnaliști. Este oficial

În această vineri s-a aflat ce pedeapsă primește fiul lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Daniel Dincă este urmărit penal pentru că a atacat jurnaliști, în fața sediului CNA, cu câteva zile în urmă. Mai mult, pe numele acestuia au mai fost formulate și acuzații de lovire și alte violențe. Procurorii au mai hotărât un control judiciar pentru 60 de zile pentru fiul lui Dincă.

Dan Dincă a agresat mai mulți membri ai presei, când a fost prezent la audieri, cu câteva zile în urmă

Fiul lui Dincă a ajuns în dimineața de vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, din București, acolo unde a petrecut aproximativ patru ore în fața procurorilor. Daniela Dincă, sora acestuia, s-a prezentat și ea la audieri, dar niciunul din ei nu a dorit să ofere vreo declarație oficială. Dan Dincă a bătut un cameraman de la postul Antena 3 și de la o ată televiziune, după care a plecat în mare grabă, la scurt timp de la incident.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au dispus la data de 20.12.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi art. 193 alin. 2 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. (două persoane vătămate), acuzaţiile fiind aduse la cunoştinţa inculpatului, în temeiul art. 309 C.p.p.”, se arată în comunicatul oficial, oferit de către procurori, potrivit Mediafax.