Ce pățește fiica lui Connect-R la grădiniță. Artistul a vorbit despre experiența dureroasă: ”Colegii i-au spus”

de: Anca Lupescu
21 04. 2021

Deși nu mai sunt împreună de mult timp, Connect-R și Misha se comportă în continuare ca o familie pentru fiica lor, Maya.

Ce pățește fiica lui Connect-R la grădiniță

Micuța are o relație specială cu părinții ei și nu simte lipsa niciunuia dintre ei, mai ales că atunci când merge în vacanță sunt prezenți amândoi. Recent, Connect-R a vorbit despre problemele cu care se confruntă micuța la școală.

Invitat la podcastul găzduit de Damian Drăghici, cântărețul a vorbit despre etnia lui, spunând că mult timp nu a vrut să accepte sau să recunoască faptul că este de etnie romă.

 „Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci, nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns”, a spus Connect-R.

În plus, el a povestit, întrebat fiind dacă și Maya știe că este de etnie romă, că micuța a avut parte și de momente mai neplăcute la școală.

 „Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…”, a spus artistul, întrebat dacă Maya știe despre etnia ei.

Ce spune Maya despre originile sale

„Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. Eu semăn cu mama, eu sunt româncă Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă”, a continuat artistul.

În continuare, Connect-R a vorbit despre faptul că oamenii nu trebuie să judece în funcție de etnie și că singura problemă este a oamenilor care fac asta, nu a celor de o anumită etnie.

”Nu mai lăsați pe nimeni să vă judece, în funcție de starea pe care o are. Practic, e clar, că omul ce are în interior va proiecta și în afara lui. E o prostie să trăiești în ochii celorlalți. E un neadevăr total. Singurul adevăr pe care trebuie să-l căutați și după care trebuie să vă ghidați este propria voastră oglindă. Dacă veți zâmbi în oglinda voastră de acasă, cu siguranță, și ea va zâmbi înapoi. Să fiți fericiți!” , a fost mesajul transmis de artist pe Instagram.