Ce pasiune bizară are Dan Negru în vacanțe. Unde trebuie să se ducă obligatoriu, indiferent de orașul în care se află

Ce pasiune bizară are Dan Negru în vacanțe. Unde trebuie să se ducă obligatoriu, indiferent de orașul în care se află
Ce pasiune bizara are Dan Negru in vacante. Unde trebuie sa se duca obligatoriu

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio descriere. Cel supranumit Regele Audiențelor de la Antena 1 este unul dintre cei mai inteligenți, carismatici și apreciați oameni de televiziune din România. Cu o carieră fulminantă în spate, Dan Negru a știut dintotdeauna cum să-și cucerească publicul.

Ce locuri bizare vizitează Dan Negru mereu în vacanțele sale

Vacanțele sale impresionante, pe care le imortalizează în fotografii ori de câte ori are ocazia, pentru a le împărtăși cu prietenii săi virtuali, au devenit un subiect de interes pentru internauții, care au observat un detaliu inedit, de-a lungul timpului, pe care vedeta l-a menționat într-o postare recentă.

Dan Negru a declarat că are o pasiune stranie pentru cimitirele din toată lumea și în special cele în care cele mai mari personalități își duc somnul de veci. Prezentatorul TV le vizitează ori de câte ori are ocazia, iar recent a fost la cel din Văratec unde se odihnește Veronica Micle.

„Am o pasiune ciudată in vacanțe: colind cimitire și le-am colindat pe toate, de la Pere Lachaise lui Jim Morrison din Paris până la Arlington Cemetery lui Kennedy din Washington.

La Văratec e Veronica Micle. A scris poezii și nuvele, dar în memoria noastră colectivă rămâne „gagica lui Eminescu”. În august, la 39 de ani, s-a sinucis. Pe piatra ei de mormânt scrie :

„Și pulbere, țărână de tine s-a alege,
Caci asta e a lumii nestrămutată lege,
Nimicul te aduce, nimicul te reia,
Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea…”

– Veronica Micle -”, a fost mesajul emoționant pe care Dan Negru l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Dan Negru, despre situația din Afganistan

În ceea ce privește situația nefericită care are loc în prezent în Afganistan, acolo unde talibanii au preluat conducerea, Dan Negru și-a exprimat părerea privind cât de norocoși sunt românii că s-au născut într-o țară ferită de astfel de probleme.

„Bucurați-vă ca v-ați născut în Europa. După sănătate, e cel mai mare beneficiu pe care ni-l dă viața. Cei mai multi dintre noi nu știm unde e Afganistanul pe hartă și știrile de acolo le scrolăm pe șezlongurile de vacanță.

Intr-o săptămâna, nimeni nu o sa mai vorbească despre Afganistan, știrile de acolo nu vor mai face click-uri și vor ieși din target. Bucurați-va că v-ați născut in Europa! Eu am învățat doua lucruri din lecția lor.

Despre bani și despre șefi: 80 de miliarde au bagat americanii în armata afgană și 35 miliarde în educație și reconstrucția civilă. De aici li s-a tras.

Cu baionetele poți sa faci orice, dar nu te poți așeza pe ele. Țările sunt ca și firmele: când oamenii sunt trădați de lideri, cad. Mai devreme sau mai târziu. Bucurați-vă că v-ați născut in România, Europa”, a scris Dan Negru pe Facebook.”