Ce obiecte poți să iei cu tine din camera de hotel, de fapt. Turiștii trebuie să știe asta

de: Stan Nicu
30 07. 2023

Mulți dintre turiști pleacă cu anumite obiecte din hotelurile care le-a fost casă pe timpul vacanței. Cu unele chiar au voie să o facă, altele intră la categoria furt. Astăzi vă dezvăluim ce obiecte poți să iei cu tine din camera de hotel, de fapt. Turiștii trebuie să știe asta.

Cu ce obiecte poți să pleci din camera de hotel. Prosoapele se află printre acestea?

Mulți dintre români nu știu că au voie să plece din hotelurile în care au fost cazați cu anumite obiecte.

Aceștia nu știu că, de fapt, aceste obiecte sunt gratuite, astfel că hotelierilor le este indiferent dacă le lăsați sau le luați cu dumneavoastră.

Care sunt obiectele cu care poți pleca de la hotel

Alte obiecte, sunt interzis a fi luate, dar chiar și așa mulți turiști o fac. De exemplu, un obiect pe care îl poți lua cu tine când părăsești camera de hotel este săpunul. Totodată, în această categorie intră și gelul de duș sau șamponul.

Toate aceste consumabile sunt oferite turiștilor pe parcursul șederii și ar trebui folosite pe timpul în care stai acolo. De regulă, ele nu sunt date în exces așa că de multe ori acestea sunt consumate, astfel că nu mai rămâne nimic de luat acasă.

În schimb, cănile și pixurile sau alte obiecte pe care sunt înscrise numele hotelului nu pot fi luate acasă. Acestea sunt mai scumpe și hotelierii cu siguranță nu vor aprecia dacă pleci cu ele acasă.

Hotelierii se așteaptă la dispariția unora dintre lucruri

Chiar și așa, hotelierii, conform statisticilor, știu deja că riscă să piardă unul din cinci astfel de obiecte. Însă, este recomandat să nu luăm astfel de lucruri din camera de hotel care ne-a găzduit.

În plus, alte obiecte pe care nu ar trebui să le iei din camera de hotel pentru a le duce acasă sunt prosoapele. Este strict interzis să iei aceste lucruri din camera de hotel.

Așternuturile, normal, trebuie să rămână în camera de hotel

Deși nu ar trebui, este un obicei care este practicat de foarte mulți turiști. În plus, din camera de hotel nu trebuie să iei nici uscătoarele de păr.

Așternuturile este interzis a fi luate din cameră, deși sunt mulți turiști care urmăresc să plece cu ele acasă. Toate acestea sunt niște obiceiuri foarte urâte, pe care nu ar trebui să le adopți sau la care ar trebui să renunți chiar începând cu acest concediu.