Ce o deranjează pe mama Andreei Tonciu la fiica ei. Ce spune și despre ginerele ei, cu această ocazie

de: Anca Lupescu
13 08. 2021

Mama Andreei Tonciu a dat detalii neștiute din relația cu fiica ei. Femeia a vorbit și despre ginerele ei, Daniel Niculescu.

Ce o deranjează pe mama Andreei Tonciu la fiica ei

La fel de sincera ca Andreea Tonciu, mama vedetei a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica ei, dar și ce o deranjează la ea.

Andreea Tonciu este o femeie fericită, o soție dedicată și o mamă devotată și iubitoare. S-a căsătorit cu Daniel Niculescu și împreună au o fetiță pe nume Rebeca.

Totuși, odată ce s-a așezat la casa ei, și viața mamei Andreei Tonciu s-a schimbat, iar asta pentru că odată devenită bunică, femeia a trebuit să se implice în creșterea nepoatei sale.

”Viața de bunică este foarte frumoasă, mai ales că acum Rebeca este mai mare, suntem foarte relaxate. Andreea când era mică era un copil mai rebel, tot timpul lângă mami și să facă ce vrea ea, cum face și acum”, a spus mama Andreei Tonciu la Antena Stars.

Ea a spus că Andreea era un copil tare năzbâtios, însă odată cu vârsta s-a apropiat de mama ei și au devenit confidente, dezvoltând o relație frumoasă.

Câți bărbați a adus acasă Andreea Tonciu

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit că vedeta a adus acasă, înainte să se căsătorească, 7 bărbați pe care i-a prezentat familiei.

Mama brunetei nu a plăcut decât doi dintre ei, însă niciunul nu a avut șansa de a se căsători cu Andreea.

Daniel Niculescu a fost ultimul bărbat pe care vedeta l-a prezentat familiei.

”Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot și când ieșea cu băeiții îmi spunea tot ce făcea. Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă, unii mi-au plăcut, alții nu.

Din șapte câți mi-a adus acasă, doi mi-au plăcut, în rest nu au fost ce trebuia. Acum mi-a adus un ginere foarte frumos, neașteptat, ea întotdeauna a fugit de băieții frumoși și acum i-a dat Dumnezeu un băiat superb.

Mă bucur că nu a schimba-o televiziunea și că este un om normal. Sinceră să fiu nu aș schimba nimic la ea, dar mă deranjează tonul ei. Nu ai ce-i face, seamănă cu tatăl ei, e produsul nostru” ,a mai spus ea.

Urmează un nou copil?

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu se gândesc să mai facă încă un copil. Deși nu este pe lista priorităților lor, cuplul spune că în cazul în care s-ar întâmpla, un copil ar fi binevenit în familia lor.

Poate din septembrie când ne vom duce noi doi (n.r.singuri în vacanță). Deocamdată nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri”, a spus atunci Andreea Tonciu.