10 nov. 2021 | 15:20

Ce nu s-a văzut la TV la Asia Express. Secretul dintre Patrizia Paglieri și fiul ei

Monden
Ce nu s-a văzut la TV la Asia Express. Secretul dintre Patrizia Paglieri și fiul ei
Ce nu au observat telespectatorii la Asia Express. Patrizia Paglieri și fiul ei au spus totul

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au format o echipă extrem de simpatică și apreciată de telespectatori la Asia Express. Totuși, drumul lor a ajuns la final înainte de a merge în Iordania, însă au rămas cu amintiri extrem de frumoase și acum au împărtășit și un secret despre ei.

Patrizia și Francesco Paglieri, dezvăluiri despre Asia Express

Patrizia și Francesco Paglieri s-au decis să accepte provocarea și să participe la Asia Express, depășind unele dintre cele mai grele probe expuse într-un reality show. Cei doi au reușit să treacă peste orice provocare cu zâmbetul pe buze, chiar dacă au trecut prin clipe dificile.

Francesco a povestit că el și mama lui au luptat cât au putut, ba chiar a ales să o motiveze pe Patrizia Paglieri ori de câte ori simțea că aceasta își pierdea speranța de a ajunge cât mai departe în competiție. Uitându-se în urmă, fostul concurent se amuză atunci când privește anumite momente.

„Noi nu aveam de ales, am mers să luptăm cât am putut, era logic că trebuia să o motivez cumva. Acum râd când mă uit la ea, mai ales când alerga, mor de râs.

Acolo eram așa de concentrați, că parcă acum ne bucurăm mai mult și ne amuzăm. Ne reamintim și ne vedem. Acum e foarte amuzant.”, a zis el la Observator.

Moment amuzant la Asia Express. Ce s-a aflat abia acum

Toți concurenții au trecut prin momente frumoase, dar și prin clipe grele. Asia Express nu doar că le propune vedetelor o competiție dură, ci și o experiență de neuitat. Cei doi au făcut mărturisiri despre un moment dificil din emisiune, considerându-l acum unul plin de umor.

„Patrizia Paglieri: Mie nu îmi pornește creierul fără cafea, dimineața plecam fără cafea. În cursă, nu mai era timp pentru cafea. Bine, aveam numai 1 euro pe zi. Când am cheltuit bani pe cafea, nu i-a picat foarte bine.

Francesco Paglieri: Eu m-am supărat, de obicei turcii sunt foarte ospitalieri. Atunci când am văzut că nu ne-au primit la cazare și ne-au pus și să plătim, am zis că nu se poate așa ceva.”, au zis cei doi.

Cum se înțeleg Patrizia Paglieri și fiul său după Asia Express

De asemenea, atunci când vine vorba despre relația mamă-fiu, Francesco a dezvăluit că nu s-au schimbat prea multe, mai ales pentru că mereu s-a înțeles foarte bine cu Patrizia Paglieri. Totuși, el a rămas surprins când a observat că aceasta era foarte calmă în timpul probelor de foc.

„Noi mereu ne-am înțeles bine, chiar dacă am avut altercațiile noastre. Ne aprindeam repede, ne stingeam la fel de repede. Nu țineam râcă. Eu am fost surprins, mă așteptam ca mama să se enerveze super tare.”, a mai zis fostul concurent de la Asia Express.

„A fost foarte greu”

Pandemia le-a pus bețe în roate concurenților de la Asia Express, mai ales pentru că aceștia au fost nevoiți să petreacă mai mult timp căutând o mașină pentru a ajunge în locurile în care erau chemați de către prezentatoarea show-ului, Irina Fodor.

„A fost foarte greu, nu știu de alte sezoane, dar ăsta a fost și mai greu din cauza pandemiei. Nu ne lua nimeni, stăteam ore, ne pierdeam speranța, am stat și 3-4 ore. Cel mai greu mi-a fost când a trebuit să dorm în stația de taxi, era cald.

El dacă era cu Maria mergea către Asia Express, din păcate era cu mine. Ar fi vrut să schimbe echipa, dar din păcate nu s-a putut.”, a mai zis Patrizia Paglieri.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro