28 iul. 2022 | 23:12

Ce nu s-a văzut la televizor la meciul FCSB – Saburtalo. Cât de mari au fost emoțiile și cum au reacționat jucătorii la finalul partidei – GALERIE FOTO

Sport
Ce nu s-a văzut la televizor la meciul FCSB - Saburtalo. Cât de mari au fost emoțiile și cum au reacționat jucătorii la finalul partidei - GALERIE FOTO

Nicolae Dică a revenit la FCSB cu o victorie. Dar ce victorie, într-un meci de 500.000 de euro, din turul doi preliminar din Europa Conference League. Roș-albaștrii au câștigat cu 4-2, după ce tabela a arătat 2-0 și 2-2. La final, jucătorii s-au dezlănțuit și au cântat cu suporterii. A fost primul succes cu Nicolae Dică pe bancă, antrenorul care a semnat contractul cu o zi înaintea partidei de pe Arena Națională.

Jucătorii de la FCSB, petrecere după prima victorie cu Nicolae Dică pe bancă

FCSB – Saburtalo a fost, cu adevărat, un meci care nu ar fi trebuit urmărit de cei mai slabi de inimă: faze spectaculoase, răsturnări de tabelă, tensiune și șase goluri. Echipa lui Gigi Becali avea nevoie de calificare ca să câștige 500.000 de euro, dar și să continue, în acest fel,  călătoria spre grupele Europa Conference League, dar și spre potul de patru milioane de euro. Succesul a venit cu sudoare, iar multe dintre imagini nu s-au văzut în direct, la televizor, dar nu au scăpat de aparatul de fotografiat.

După ce a pierdut primul meci cu 1-0, FCSB a întors rapid soarta calificării după golurile înscrise de Dawa și Edjouma. Cei doi jucători aduși de la FC Botoșani s-au bucurat împreună, după ce golurile lor au răsplătit efortul echipei.

În repriza secundă au fost opt minute de coșmar în care oaspeții au egalat și au pus în pericol calificarea formației lui Gigi Becali. Părea că totul s-a năruit, iar deznădejdea s-a citit pe chipul lui Radunovic după o ratare foarte mare.

Au urmat golurile lui Florinel Coman și Risto Radunovic, din lovitură de la 11 metri, oamenii care au adus victoria și calificarea. După fluierul final, jucătorii au sărbătorit. S-a dus în fața tribunelor și au început să cânte cu cei 20.000 de oameni din tribune.

Nicolae Dică a fost foarte tensionat în timpul partidei. S-a întors la FCSB după aproape patru ani, iar emoțiile au fost foarte mari, știind că pe umerii lui apasă o presiune foarte mare după plecarea lui Toni Petrea, care și-a dat demisia după înfrângerea cu Rapid din campionat. Noul antrenor a fost foarte bine primit de fanii care au asistat la partida găzduită de „Arena Națională”.

În turul trei preliminar din Europa Conference League, FCSB o va înfrunta Dunajska Streda.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Vremea se transformă în București. Se anunță fenomene extreme
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro