06 apr. 2022 | 15:25

Ce nu s-a știut până acum despre bărbatul care a atacat ambasada Rusiei. Ce probleme avea cu banii (exclusiv)

Social
Ce nu s-a știut până acum despre bărbatul care a atacat ambasada Rusiei. Ce probleme avea cu banii (exclusiv)
Problemele reale cu care s-a confruntat Bogdan Drăghici

Ziua de astăzi a început cu o tentativă de atentat asupra Ambasadei Federației Ruse, sau cel puțin așa a părut la prima vedere. Cel care comisese atentatul a fost ulterior identificat ca fiind fostul avocat Bogdan Drăghici. Însă, în spatele gestului său extrem, spun cei de la Impact.ro, ar sta cu totul și cu toul alte probleme, altele decât s-a crezut inițial.

Problemele reale cu care s-a confruntat Bogdan Drăghici

După identificarea bărbatului din evenimentul din această dimineață, în persoana lui Bogdan Drăghici, redacția Impact.ro a reușit, în exclusivitate, să afle cine a fost și care au fost problemele cu care acesta s-a confruntat în ultimii ani.

În vârstă de 46 de ani, fostul expert judiciar Bogdan Drăghici avea mari probleme cu legea, în primul rând. Acesta fusese arestat în 2019 sub acuzațiile de viol asupra a doi minori. Unul era fiica vitrgă a acestuia, iar cel de-al doilea, conform procurorilor, o prietenă a fiicei sale.

Pe lângă problemele cu leagea, mai spune Impact.ro, Bogdan Drăghici avea probleme și de ordin financiar. Acestea au apărut odată cu decizia procurorilor de a pune sechestru pe toate bunurile materiale deținute de fostul avocat. De-a lungul celor trei ani, avocatul a depus mai multe cereri de deblocare a bunurilor, dar de fiecare dată decizia a fost una negativă.

S-a mai aflat că Bogdan Drăghici locuia singur într-un apartament din cartierul Ferentari, după ce și a doua soție a decis să-l părăsească, ca urmare a acuzațiilor de viol asupra fiicei acesteia.

Conform vecinilor avea o groază de datorii la întreținere, ajungând să primească mâncare de pomană de la cei din bloc, mai spun cei de la Impact.ro. Printre efectele situației în care se afla a fost și decizia Baroului București de a-l elimina, retrăgându-i și dreptul de a profesa.

Toate aceste aspecte dramatice din viața sa, plus decizia dată ieri de magistrați de 15 ani de închisoare în cele două dosare, se pare că au fost mult prea mult pentru fostul avocat.

„Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni”

Pe fondul acestor situații, dar și sub efectul celor întâmplate în Ucraina, prin invazia Rusie, se pare că Bogdan Drăghici a ales să se sinucidă și în același timp să transmită un mesaj agresorilor ruși. De altfel, mai precizează Impact, Bogdan Drăghici ar fi avut un ultim mesaj în care vorbește inclusiv de situația din Ucraina, acesta scriind:

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropolă strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă.

Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atracțiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a scris Bogdan Drăghici pe pe Facebook.

Reamintim că în această dimineață, fostul avocat a decis să-și ia viața intrând cu mașina în gardul Ambaasdei Federației Ruse. Autoritățile au încercat să-l oprească, dar acesta a decis să-și dea foc, după ce reușisese să pătrundă în curtea Ambasadei.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro