Ce nu mai are voie Elena Merișoreanu să facă pe scenă. E o mare durere pentru cântăreaţa de muzică populară. Video

Ce nu mai are voie Elena Merișoreanu să facă pe scenă. E o mare durere pentru cântăreaţa de muzică populară. Video
Veste trista pentru Elena Merisoreanu

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România, având o carieră strălucitoare în această industrie. Sâmbătă, 5 noiembrie, vedeta a împlinit 75 de ani și, în timp ce doamnele de vârsta ei nu mai concep să se fardeze sau să se îmbrace elegant, artista recunoaște că apelează inclusiv la intervenții non-invazive. Totuși, bucuria îi este umbrită de ce i-au interzis medicii.

Elena Merișoreanu face dezvăluiri neașteptate. Ce nu mai are voie să facă artista pe scenă

Se retrage Elena Merișoreanu din muzică? Tot mai mulți fani se întreabă ce se întâmplă cu idolul lor, cântăreața de muzică populară urmând să se opereze în curând. Potrivit spuselor ei, medicii i-au interzis să mai facă un lucru pe scenă, fapt care o întristează maxim. Având în vedere că este în atenția publicului de la vârsta de 16 ani, vedetei îi vine foarte greu să renunțe la ceea ce iubește.

Deși susține că nu o să dezvăluie când o să vină timpul să nu mai urce pe scenă, Elena Merișoreanu spune că, în momentul de față, nu își mai dorește să facă vreun duet. Se axează mai mult pe sănătate, mai ales că trebuie să se opereze la picior.

Medicii i-au interzis total să mai poarte tocuri

De-a lungul timpului, artista a explicat că domeniul muzical implică foarte multe sacrificii, cum ar fi statul departe de familie și copii, trezitul cu noaptea în cap, deplasările prin țară sau străinătate etc. Fiind mereu în fața micului ecran și în concerte, Elena Merișoreanu a acordat mereu atenție aspectului fizic, mai ales când anii au început să se vadă pe chipul său. Nu doar o dată, Elena Merișoreanu a povestit că stă pe tocuri de la 16 ani, pentru că așa i-a cerut cariera. Iar vestea că acum nu mai trebuie să poarte astfel de pantofi a picat ca un trăsnet pentru ea.

Elena Merișoreanu urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale la picior. Din cauza problemelor pe care le are, vedeta nu mai trebuie să urce scările sau să poarte tocuri, interdicție care îi displace total.

„Asta este. Sunt niște restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot să merg și pot să mă mișc, asta este important. Dar mă operez cât de curând”, a declarat artista pentru Ego.ro.

Ce intervenții estetice preferă

Cât despre trucurile de înfrumusețare la care apelează cântăreața de muzică populară, Merișoreanu precizează că, de când se știe, cu o singură cremă s-a dat pe față. Totuși, nu ezită să recunoască faptul că apelează la mici intervenții non-invazive. Nu este adepta bisturiului, dar un acid hialuronic, pe aici, pe colo, merge uneori: „Cearcănele nu se pot face decât prin operație, ori eu am spus că de operat nu m-aș opera. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne ține în viață, că ne putem întâlni și că există clinicile acestea, care ne fac să arătăm mai tinere”.

Urmăriți Playtech.ro și pe