Ce nu ar accepta Dani Oțil ca soția lui să facă, niciodată. Să sperăm că Gabriela nu va fi pusă în această situație

Ce nu ar accepta Dani Oțil ca soția lui să facă, niciodată. Să sperăm că Gabriela nu va fi pusă în această situație
Ce nu ar accepta Dani Oțil ca soția lui să facă, niciodată.

Ce anume nu ar accepta Dani Oțil ca soția sa să facă niciodată. În speranța că Gabriela Prisăcariu, model de meserie, nu va fi pusă într-o astfel de ipostază dezvăluim ce anume refuză Dani Oțil categoric și nu i-ar permite sub nicio formă. A declarat în emisiunea sa răspicat: „Eu nu aș accepta!”

Ce nu ar accepta Dani Oțil ca soția lui să facă, niciodată

Dani Oțil nu ar acepta niciodată ca soția sa, fotomodel, să primească o propunere de spot publicitar sau videoclip în care să se sărute cu alt bărbăt. „Eu nu aș accepta!”, le-a zis el invitaților săi, Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar acum trăiesc o poveste de dragoste, dezvăluind și detalii neștiute despre ei.

Ei sunt împreună de mai multe luni, însă au ținut totul ascuns până acum. Actorii din serialul „Adela”, de la Antena 1 au vorbit și despre cât de geloși sunt când au de interpretat scene amoroase. Oana Moșneagu a spus că nu este geloasă dacă Vlad s-ar săruta cu o actriță , întrucât asta este meseria sa.

„Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui. Dacă ești cu un civil trebuie să-l faci să înțeleagă și să-și dea seama că asta e meseria ta.

Dacă Vlad ar fi la Hollywood și ar juca cu o mare actriță ar putea fi oricine, nu m-ar deranja. Nu cred că ar fi o actriță cu care să mă deranjeze, că asta este meseria noastră. Bucuria ar fi atât de mare pentru el că e o relație de proiect încât aș fi în primele rânduri’”, a declarat Oana Moșneagu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a reacționat și a dezvăluit și el, la rându-i,  că nu ar accepta să-și vadă soția sărutându-se într-un serial cu altcineva.

„Eu nu aș accepta!”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Vlad Gherman iubește din nou

Vlad Gherman a trecut prin despărțirea de Cris Ciobănașu, după o relație de mai mulți ani. Actorul a mărturisit că a suferit mult în urma acestei despărțiri. Însă iată că dragostea îi zâmbește din nou.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut la filmări, apoi au devenit buni prieteni. Vacanțele și ieșirile împreună i-au apropiat, iar acum formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri.

Cei doi au mai mărturisit la Neatza cu Răzvan și Dani că deși petrec mult timp împreună, încă nu locuiesc sub un același acoperiș.

Urmăriți Playtech.ro și pe