Ce mult a crescut fiul Vicăi Blochina! Asemănarea cu Victor Pițurcă este izbitoare

Vica Blochina a avut o relație tumultuoasă cu Victor Pițurcă, dar care s-a încheiat fericit, cu nașterea fiului lor. În prezent, cei doi se înțeleg foarte bine, după cum a anunțat Vica în repetate rânduri.

Fiul Vicăi Blochina, asemănare izbitoare cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a postat de 1 iunie, de Ziua Copilului, o fotografie cu fiul său, iar asemănarea cu Victor Pițurcă este evidentă. „La mulți ani copiilor! Cel mai prețios dar de la Dumnezeu”, a fost mesajul care a însoțit imaginea cu micuțul băiat.

De altfel, după cum a dezvăluit chiar Vica, băiatul petrece mult timp și cu Victor Pițurcă: „Relația cu Piți este foarte bună, sunt norocoasă din acest punct de vedere. Copilul are un tată, au o relație foarte frumoasă. Tot respectul pentru el și familia lui. Îl iubesc foarte mult pe Edan, merge cu drag la ei”, a povestit fosta balerină pentru okmagazine.ro.

„Îmi spune că tatăl lui e foarte disciplinat”

O mamă model, Vica Blochina continuă să vorbească cu Victor Pițurcă pentru binele micuțului Edan. „Suntem destul de maturi acum, am reușit să ne gândim la ce este mai bine pentru copil. Nu sunt în niciun fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Așa a fost să fie, plătesc în continuare, probabil din acest motiv sunt si singură. Am făcut rău fără să vreau. Dar Edan îmi spune de multe ori cât de disciplinat este tatăl lui”.

Relația dintre cei doi nu a fost tot timpul ok. Victor Pițurcă nu a vrut să-l recunoască, dar Vica a câștigat un proces deschis în 2011. Testul ADN a confirmat că Piți este tatăl copilului și judecătorii au decis că trebuie să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro, dar și 2.900 de euro lunar.