Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emoționant pe care l-a făcut soția artistului

de: Madalina Moraru
31 10. 2019

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitală. Funeraliile au fost organizate de către Simona Secrier, soția regretatului cântăreț și compozitor. Artistul a încetat din viață marți, la vârsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după o suferință cardiacă de câteva luni.

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu

Mihaela Constantinescu a plâns în hohote la mormântul regretatului compozitor (sursă foto: Libertatea)

Simona Secrier a fost foarte afectată de trecerea în neființă a marelui artist, așa cum era de așteptat, iar soția lui Mihai Constantinescu fiindu-i acestuia alături până în ultima clipă. „Iubirea ta este tatuată în inima mea!’, a fost mesajul emoționant pe care cea de-a doua soție a lui Mihai Constantinescu l-a trecut pe panglica funerară. De asemenea, aproape i-a fost regretatului cântăreț și Mihaela, prima lui soție, care a avut ochii în lacrimi, în momentul în care acesta a fost coborât în pământ.

Mihai Constantinescu s-a stins marți, după aproape cinci luni petrecute în comă, în grija medicilor de la Spitalul Floreasca din București, potrivit viva.ro. A suferit un infarct, iar cea care l-a găsit în stare de inconștiență a fost Simona, care a sunat de urgență după o Ambulanță. Deși a fost preluat foarte repede și resuscitat, artistul nu și-a revenit absolut deloc în toată perioada petrecută pe patul de spital.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi că marele artist va fi onorat pentru întreaga carieră în domeniul muzical, post-mortem. Mihai Constantinescu va fi decorat cu Ordinul „Pentru Merit”, având grad de Cavaler.

„În semn de apreciere pentru importanta carieră artistică dedicată muzicii uşoare româneşti, pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generaţii de interpreţi, preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Pentru Merit» în grad de Cavaler interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu”, a transmis Administraţia Prezidenţială.