Ce mesaj a primit Andra de la soacra ei, după zvonurile de divorț. Mama lui Cătălin Măruță a ținut să-i transmită asta

de: Ana Chivu
17 05. 2022

Fanii cuplului format din Andra și Cătălin Măruță au rămas șocați la auzul zvonurilor că cei doi ar divorța. Celebrul prezentator a clarificat scurt toată vâlva apărută legată de separarea lor. Ce mesaj a primit cântăreața de la soacra ei chiar prin intermediul soțului, după detaliile neașteptate apărute? Mama lui Cătălin Măruță a ținut să-i spună neapărat acest lucru.

Andra, mesaj de la soacra ei după zvonurile de divorț: ce a spus mama lui Cătălin Măruță?

Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai frumoase și iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Fanii consideră că relația lor a trecut testul timpului, cei doi fiind căsătoriți de aproape 14 ani.

Carmen Harra a fost cea care a dărâmat peisajul perfect afișat de soți. Celebra clarvăzătoare a declarat în urmă cu câteva zile că soții ar putea ajunge la divorț. Totul a pornit după ce solista și-a pierdut inelul de logodnă, semn că povestea lor de iubire ar putea ajunge istorie.

„El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el.

În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a spus specialista într-o emisiune TV.

,,Și eu pe voi!”

Iată că situația se clarifică, iar Cătălin Măruță vine cu un mesaj care arată că totul merge ca pe roate în familia lui. Celebrul prezentator de televiziune s-a filmat în timp ce se afla în oraș cu cea care i-a dat viață.

Vedeta a pus-o pe una din femeile dragi sufletului lui să le transmită un mesaj urmăritorilor, dar cea din urmă îi avea îi gând doar pe apropiați. Ea a ținut să menționeze că își iubește fiul, nepoții și pe Andra.

,,În dimineața asta am ieșit în oraș cu doamna. La mulți ani, mama! Azi am ieșit să mâncăm ceva. Te iubesc!”, a povestit moderatorul pe InstaStory în timp ce lua masa alături de femeie.

,,Și eu pe voi! Pe voi…pe tine, pe Eva, David și pe Andra. Vă iubesc!”, a subliniat mama lui Cătălin Măruță în cadrul filmulețului de pe rețelele de socializare. Fanii consideră că acesta este semnul că previziunile lui Carmen Harra nu o să devină realitate.