Ce mașină conduce Andra. Costă cât un apartament în București

de: Năstase Mirabela
06 06. 2020

Andra Măruță este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite artiste de la noi și nu mai este niciun secret că muzica i-a adus și venituri colosale în conturi.

Ce mașină conduce Andra

Ceea ce puțină lume știe despre Andra este că jurata de la ”Românii au talent” deține în garaj o adevărată bijuterie pe patru roți, de care este și foarte mândră.

Deoarece muzica i-a adus mereu venituri mari, Andra și-a permis să-și achiziționeze un bolid de lux, pe care îl conduce peste tot. Chiar dacă este o fire liniștită, jurata de la Românii au talent deține un autoturism destul de ”dur”, cu mulți cai putere. Penru a nu vă mai ține în suspans, vă spunem că este vorba despre un Volvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro.

Dar aceasta nu este singura mașină pe care Andra Măruță o deține, căci artista are acasă un adevărat parc auto. Astfel, aceasta mai conduce și un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro, bolid pe care Măruță l-ar fi primit din partea unei reprezentanțe auto.

Un parc auto

Chiar și așa, acestea nu sunt singurele mașini de lux care au trecut prin mâinile Andrei Măruță. Artista a mai avut în garaj următoarele frumuseți pe patru roți: în anul 2008 a deținut un Audi Q5 (50.000 de euro), în 2012 un Range Rover (55.000 de euro), iar în 2014 un Mercedes C 220 (40.000 de euro).

De asemnea, amintim că soțul Andrei, Cătălin Măruță, a fost, în ultimii ani, unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune. Conform Cancan.ro, salariul lui Cătălin Măruță ar fi de 15.000 de euro, pe lună, pentru emisiunea La Măruță.

Această informatie a fost facută publică de surse din trustul PRO TV. Însă, după ce emisiunea a fost mutată din prime time, de pe segmentul orar al emisiunii Acces Direct, salariul lui Catalin Marută s-ar mai fi micșorat.