Ce mașină are Raed Arafat. Bolidul de peste 100.000 de euro în care se lăfăie șeful DSU

de: Ana Chivu
26 03. 2021

Ce mașină de lux conduce Raed Arafat? Automobilul pe care îl deține secretarul de stat costă peste 100.000 de euro. Mai mult decât atât, oficialul se pare că ar fi tare darnic în privința angajaților de la benzinării. Cum a fost surprins?

Cu ce mașină de lux se laudă Raed Arafat?

Raed Arafat conduce o mașină de peste 100.000 de euro și a fost surprins în timp ce era destul de darnic cu angajații din benzinării, conform spynews.ro. Raed Arafat este unul din cele mai sonore nume din România, iar deși se află în vizorul cetățenilor de zeci de ani buni, acesta nu discută niciodată de orice subiect ar trece de cariera sa.

Șeful DSU nu renunță la etichetă nici când merge la niște simple cumpărături. Acesta a fost surprins într-un centru comercial din Capitală îmbrăcat la patru ace. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că partea profesională a contat într-atât de mult pentru acesta încât chiar și la această vârstă sectorul acesta să fie singura și unica iubire.

Fiind un bărbat singur se ocupă exclusiv de tot și toate, iar după ce a scos bani de la un bancomat din mall s-a oprit la o curățătorie de unde și-a ridicat mai multe costume și cămăși. Imediat după a plătit tichetul de parcare și a ajuns la mașină, de unde a pornit la o benzinărie.

Secretarul de stat a fost ajutat de către un tânăr angajat pe care l-a și răsplătit în urma atenției și a grijii sale, ulterior s-a urcat din nou la volanul bolidului său de peste 100.000 de euro și s-a îndreptat spre casă.

Nu este deloc bine văzut în Palestina

Drumul l-a ales de zeci de ani, iar nimic nu l-a mai făcut să se răzgândească. Raed Arafat a făcut mari sacrificii asumate, s-a îndepărtat de familie și de origini, vorbește rar cu sora lui, iar pe mama sa o vede la 2-3 ani.

”Nu merge în Palestina decât foarte rar, nu este deloc bine vazut acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenţă într-o altă ţară. Puţini sunt cei care ştiu că el are un frate si o sora.

Cu el nu are o legătură strână, însă, de sora lui, care e medic în Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o dată la doi, trei ani, iar tatăl a decedat acum mulţi ani. Arafat nu s-a însurat niciodată, şi-a dedicat viaţa acestei meserii”, a mărturisit Nasir Arafat, vărul secretarului de stat.