Stilul de viață luxos a rămas doar o amintire pentru Irinel Columbeanu. Omul de afaceri se află, acum, în azil. Recent, acesta și-a amintit de mâncarea sa preferată. I-a plăcut atât de mult preparatul, încât l-a inclus la nunta cu Monica Gabor. Află, din rândurile de mai jos, care era felul de mâncare preferat al lui Irinel Columbeanu.
Irinel Columbeanu s-a bucurat pe parcursul vieții de un stil de viață luxos. La acea vreme, călătoriile erau la ordinea zilei. Printre țările în care controversatul om de afaceri mergea foarte des se numără și Franța.
Irinel Columbeanu mărturisește că, în momentul în care ajungea în Paris avea obiceiul de a consuma un anumit preparat. Printre restaurantele de lux care i-au cucerit inima milionarului de la Izvorani se numără și un restaurant cu specific chinezesc din Paris, extrem de cunoscut.
Când ajungea la acel restaurant, omul de afaceri obișnuia să comande gheare de pui în stil chinzesc. Cum acest preparat l-a cucerit instant, acesta a decis să-l aducă și la nunta cu Monica Gabor.
„Știu că i-am adus și bucătarului care s-a ocupat de prepararea meniului de la nuntă, am venit cu ele în avion, ca să ia exemplu și să încerce să le facă și cred că a reușit”, a declarat acesta într-un material video recent.
Însă, acele vremuri au apus. În timp, Irinel Columbeanu și-a pierdut averea. În prezent, acesta se află la un azil, pe care și-l permite cu greu să-l plătească.
Din cauza datoriilor, fostul om de afaceri și-a pierdut averea sa impresionantă. Înainte de a ajunge în acest punct, milionarul se afla în clasamentul celor mai bogați oameni de afaceri din țara noastră. Astfel, În anul 2006, averea lui era estimată la 60 de milioane de euro, iar în anul 2007 la 150 de milioane de euro. Din 2008, veniturile sale au înregistrat o ușoară scădere.