Ce mănâncă Lora pe timp de caniculă. Ionuț Ghenu îi gătește în fiecare zi: ”Așa mă hidratez!”

de: Ștefan R. Apostol
18 07. 2024

Pentru cei care o cunosc pe artistă, știu că Lora este extrem de atentă când vine vorba de dieta sa zilnică, iar de 9 ani, de când este într-o relație cu Ionuț Ghenu, vedeta este mult mai liniștită din punct de vedere culinar, deoarece partenerul este un bun bucătar. Recent, fanii au aflat, de fapt, ce mănâncă Lora pe timp de caniculă, Ionuț Ghenu gătindu-i acest preparat zilnic.

Lora, după 9 ani de relație, se pregătește de nuntă?

Este una din lista vedetelor autohtone aprciate și urmărite de fani peste tot, inclusiv pe rețelele de socializare. Majoritatea știu, și chiar de la ea, că trăiește o frumoasă relație de dragoste cu Ionuț Ghenu, cu care este de 9 ani împreună. Recent vedeta vorbea deschis despre relația sa, dar și despre dorința de a deveni mamă:

„Eu mă simt mamă și punct. Întotdeauna m-am simțit mamă, având instinctul acesta matern. Întotdeauna am fost responsabilă de copiii din viața mea, începând cu copiii de la bloc, de la scară, din cartier. Am fost crescută să fiu responsabilă și mi-au plăcut responsabilitățile.

Responsabilitatea creșterii unui copil nu ține doar de parinți, ci suntem o mare familie cu toții, iar în familia asta, noi, românii, trebuie să ne ajutăm unii pe alții, ca să fim acolo pentru noile speranțe.”, ne-a declarat Lora, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fanii au aflat ce mănâncă Lora pe timp de caniculă

Pe lângă faptul că este extrem de activă profesional, Lora este activă și pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii săi momente din viața ei personală. Se știe că este foarte atenă cu dieta sa zilnică, și mai ales acum, când canicula este prezentă.

Așa se face că recent fanii au aflat și ce mănâncă Lora, mai ales pe timp de caniculă, mai ales că este pregătit ca la carte chiar de partnerul ei, Ionuț Ghenu:

„Mă hidratez. Ionuț îmi gătește foarte mult și gătește foarte bine, face să pară atât de simplu la el!”, spune vedeta.

Ionuț Ghenu îi gătește în fiecare zi

Pe lângă faptul că îi este partener de viață, de mai bine de 9 ani, se pare că Ionuț Ghenu este și un bun bucătar, iar dezvăluirile făcute de Lora au făcut deliciul fanilor:

„Îmi face niște supe extraordinare cu carne de pui, legume, supă de pui foarte bună, face și genul de zeamă moldovenească…O nebunie!

Mănânc foarte multe supe, beau multă apă, mă hidratez, și, mai nou, testez o cremă din gama mea de produse de frumusețe și întreținere pe care urmează să o lansez”, a povestit Lora, conform celor de la Click!

Recent vedeta a vorbit și despre intențiile de nuntă, unul din mesajele sale muzicale recente, intitulate „Piele pe piele” vorbind chiar despre asta și despre modul cum ar trebui să fie o relație.