Ce legătură există între Florin Ristei și Andreea Bălan. Nimeni nu avea habar de asta

de: Ana Chivu
07 03. 2021

Care este legătura neștiută dintre Florin Ristei și Andreea Bălan? Nimeni nu a știut de conexiunea care există între vedete. Care e trecutul lor împreună?

Legătura dintre Florin Ristei și Andreea Bălan

Andreea Bălan și Florin Ristei au în comun multe lucruri: ambii și-au început carierele în același domeniu la vârste foarte fragede, ambii au pornit de jos, iar acum amândoi se bucură de faimă și de rolul de jurat în diferite emisiuni iubite de români.

Puțini știu însă că cei doi chiar se cunosc de zeci de ani, din momentul în care erau vecini. Andreea Bălan mergea la bunica sa din Galați, județul natal al juratului de la „X Factor”. Artista a mai mărturisit că i s-a părut fabulos faptul că s-a reîntâlnit cu vecinul ei din copilărie în mediul în care activează.

„Eu vorbesc despre copilărie pentru că de fiecare dată când te văd îmi aduc aminte de copilăria noastră de Galați, Florinel. Pentru că noi am fost vecini în Galați, eram perete în perete și el era un bezmetic care alerga în jurul blocului”, a povestit Andreea Bălan la Te cunosc de undeva!

„Tu nu prea stăteai pe acasă!”, a continuat Florin Ristei. „Eu veneam din când în când la Galați, la bunica mea. Și îmi aduc aminte cu plăcere și mi se pare fabulos cum ne-am reîntâlnit peste ani și ani”, i-a spus Andreea Bălan lui Florin Ristei.

Trauma solistei din copilărie

Cunoscuta cântăreață a vorbit de mai multe ori despre traumele din copilărie și despre cum acestea s-au revărsat asupra sa când a devenit un adult în toată firea. Cele din urmă au făcut-o pe vedetă să ceară ajutorul specialistului.

„Am citit o carte care fix aşa se numeşte: Cele cinci răni ale copilăriei care te fac să porţi cinci măşti ca adult. deci, rănile te fac să porţi cinci măşti ca adult, scrisă de Lise Bourbeau. e o carte de temelie în cunoaşterea şi autocunoaşterea mea… Una dintre răni e proeminentă… M-a făcut pe mine să înţeleg de ce în prezent am anumite reacţii… Sunt o dictatoare de multe ori, pentru că sufăr de rana de trădare în raport cu părintele de sex opus – eu cu tatăl meu. Adică m-am simţit trădată de tatăl meu şi am devenit o dominatoare, nu o dictatoare, pentru că m-am simţit în copilărie trădată de tatăl meu… M-am dus la terapie… În călătorii, îmi dau seama cum e să fii un om obişnuit…”, a declarat Andreea Bălan.