Ce lecție le dă Andi Moisescu fiilor săi. Comportamentul ideal pentru un părinte
Andi Moisescu are mare grijă la educația fiilor săi, așa că le insuflă încă de pe acum lecții extrem de importante pentru momentul în care vor păși singuri în viață. Cum este viața alături de doi adolescenți și care este relația dintre frați?
Cum se comportă Andi Moisescu în rolul de tată? Lecțiile importante pe care le oferă fiilor
Andi Moisescu este o persoană discretă, mai cu seamă când vine vorba despre viața de familie și cei doi copii. Fanii acestuia nici nu au la dispoziție multe informații despre fiii săi, astfel că juratul de la „Românii au talent” abia dacă postează poze cu ei pe rețelele de socializare.
Deși se află deja de mulți ani în vizorul românilor, acesta a reușit ca în tot acest timp să țină departe viața personală. Fiii săi au acum 12 și respectiv 14 ani, iar viața cu doi adolescenți în casă este descrisă de către vedetă astfel: „ne descurcăm”.
Lucrul care îi ajută acum pe cei doi părinți a fost faptul că au reușit încă de când erau băieții mici să pună bazele unei relații sincere între ei: „iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă, și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate.
Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată.” Juratul emisiunii de talente a dezvăluit că îi încurajează să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși. Ceea ce a fost îmbucurător a fost că tocmai pandemia i-a apropiat pe Luca și David, copiii învățând să împartă ceea ce au și să petreacă mai mult timp împreună.
„Văd la fiecare dintre ei câte ceva din mine”
„N-am decât motive de bucurie, din punctul ăsta de vedere. Bine, au și pasiuni comune, de mici. Legate de sporturile urbane, pe care le practică amândoi. Sunt copii crescuți în skatepark. Pentru ei, ideea de comunitate e bine definită. Deci, chiar dacă au caractere diferite, nu-i împiedică deloc să se completeze, de exemplu. Sunt copii pentru care noțiunea de „împreună e foarte importantă, chiar și în cazul în care opiniile sunt diferite. Ceea ce văd, de altfel, și la noi doi. Văd la fiecare dintre ei câte ceva din mine. Dar nu la amândoi aceleași lucruri. E foarte interesant cum a luat fiecare câte ceva. Și continuă să ia. Pentru că sunt amândoi cu ochii pe mine. Foarte atenți la fiecare detaliu. Îi simt. De-asta am și început să mă controlez din ce în ce mai mult. Întrucât nimic nu bate forța exemplului.”
Andi Moisescu (Sursa: viva.ro)