Ce înseamnă, de fapt, dacă visezi că înșeli sau că ești înșelat. Semnificația este una profundă
Mulți oameni sunt atenți la tainele viselor pe care și le aduc aminte. Ce înseamnă dacă visezi că înșeli sau ești înșelat? Ce mesaj ascunde această acțiune care apare în mintea ta? Semnificația este una puternică.
Ce înseamnă dacă visezi că înșeli sau ești înșelat?
Orice om visează, iar potrivit specialiștilor visele apar în mintea noastră în fiecare noapte, dar le uităm până în punctul în care ne trezim. De multe ori se întâmplă să vizualizezi lucruri care nu au legătură cu realitatea.
Mulți stau pe gânduri după astfel de nopți și încearcă să găsească o semnificație potrivită pentru lucrurile visate. Experții susțin că să visezi că ești înșelat sau că înșeli este foarte comun. Acesta este unul din cele mai profunde vise pentru că strârnește vină sau frustrare.
Dacă este vorba despre o persoană nesigură, aceasta va continua să despice firul în patru și să își pună zeci de semne de întrebare cu privire la relația sa. Există totuși o legătură dintre visul acesta și realitate. În majoritatea cazurilor subconștientul îți indică faptul că nu ai fost sincer sau regreți un comportament avut față de partenerul tău.
De asemenea, acesta arată și că în povestea ta de iubire mai e loc de îmbunătățiri sau de un viitor pas important pentru ambii îndrăgostiți. Poți să mai visezi asta și dacă te gândești continuu la a înșela sau la a fi trădat de partener. În cele din urmă acest gând nu ți se va mai dezlipi din minte nici în timpul somnului.
Vise anxioase
Un somn odihnitor este lucrul de care organismul are nevoie, alături de mișcare, hidratare și o alimentație echilibrată. Cu toate astea, multe persoane suferă de anxietate în aceste vremuri, lucru care se întâmplă și în timpul somnului în dreptul viselor anxioase.
„Un vis anxios, pe scurt, se referă la orice tip de vis care produce un disconfort sau ridică nivelul de stres resimțit de persoana care îl trăiește în somn. Adesea, în timpul unui vis anxios, ai tendința să te simți în stare de panică sau de nervozitate, iar aceste emoții pot rămâne cu tine chiar și după ce te trezești, iar o senzație neplăcută te poate urma pe parcursul întregii zile.
Deși coșmarurile adesea inspiră o senzație de teroare, mult mai intensă ca sentimentul general acceptat drept anxietate, chiar și coșmarurile sunt, în realitate, vise anxioase, deoarece anxietatea resimțită pe parcursul zilei poate genera coșmaruri pe timp de noapte”, arată doc.ro.
Cauza generale ale apariției coșmarurilor și a anxietății în vis sunt:
- Frica de stres
- Schimbări recente în viață, mai ales tipul de schimbări care aduc cu sine panică, nesiguranță și stres
- Evenimente traumatizante
- Insomnie sau somn deranjat
- Consumul de alcool, tutun, droguri