Ce i-ar cere Irinel Columbeanu lui Dumnezeu, dacă ar putea. Ce femeie i-a rămas în minte, nu o poate uita

de: Corina Oprea
29 08. 2023

Irinel Columbeanu a avut, de curând, una dintre cele mai transparente apariții de-ale sale. Fostul milionar a vorbit sincer despre aspectele importante ale vieții sale și a spus lucrurilor pe nume. Pare că fostul bogătaș s-a resemnat cu situația în care a ajuns și nici măcar nu mai tânjește la vremurile de demult.

Ce regrete are Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost invitat de Adiță, un vlogger cunoscut pe Youtube, să vorbească despre viața lui. Fostul milionar a avut un moment de sinceritate, în care s-a deschis și a abordat cele mai intime subiecte. A explicat cum este viața lui fără bani, dar și ce îl macină zi de zi.

Recunoaște că a ajuns la sapă de lemn și a pierdut toți banii. Regretă cel mai mult că a pierdut toate femeile frumoase pe care le-a avut în viața lui, dar mai ales faptul că a candidat la Primăria Capitalei. Cu toate acestea, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar schimba nimic la el.

„Am avut cele mai tari femei, au fost și s-au dus. Când am candidat la primăria Capitalei, da, regret asta fiindcă, la vremea aceea, domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și dintr-o dată am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul, că a fost declarat scadent”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Când se gândește la casa care i-a ars, are un gol în stomac și își amintește cât de bine trăia pe vremea aceea. Întreba de gazda emisiunii ce i-ar cere lui Dumnezeu dacă ar putea, a răspuns că inteligența pe care credea că o are, dând de înțeles că a făcut multe greșeli în viață.

„Să îmi aducă înapoi inteligența pe care credeam că o am”, a răspuns fostul milionar.

Cine este femeia pe care nu o poate uita Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a iubit multe femei de-a lungul anilor și recunoaște că a avut numai doamne pe alese, tinerele și frumoase. Regretă că le-a pierdut pe toate, dar mărturisește că încă sunt cel mai mare viciu al lui, dar fiica sa, Irina, e cea mai mare slăbiciune, persoana care primează.

„Am vicii, da, țigările și femeile. Oricum, Irina primează în orice în viața mea, să învețe în continuare, să profite de situația în care se află, atât, eu cred că ea mă iubește”, a mai spus fostul milionar.

Cât despre femeia pe care nu o poate uita, este Oana Cojocaru. Totuși, mărturisește că nici Monica nu este departe de sufletul său și chiar îi duce dorul.

„Oana Cojocaru, da, ea mi-a rămas în minte. Cea mai frumoasă vacanța a fost la Paris cu Monica. Îmi plăcea și de ea, mi-e dor de ea”, spune vedeta.

Întrebat dacă și-ar dori să fie din nou cu Monica, Irinel Columbeanu a răspuns afirmativ. Spune că încă mai are încredere în oameni, în prieteni adevărați, dar mulți oameni l-au dezamăgit, plecând de lângă el când a rămas falit.