06 iul. 2021 | 19:35

Ce i-a stricat vacanța Oanei Roman. Vedeta a plecat alături de Marius Elisei: ‘Nu mergeți aici’

Monden
Ce i-a stricat vacanța Oanei Roman. Vedeta a plecat alături de Marius Elisei: ‘Nu mergeți aici’
Ce i-a stricat vacanța Oanei Roman. Vedeta a plăcut alături de Marius Elisei: ‘Nu mergeți aici’

Oana Roman e mai fericită ca niciodată după împăcarea cu Marius Elisei, fostul soț. Cei doi au decis să își mai dea o șansă, așa că pentru a sărbători împăcarea au plecat într-o vacanță.

Ce i-a stricat vacanța Oanei Roman. Vedeta a plecat alături de Marius Elisei

Cu toate acestea, relaxarea lor a fost stricată de un detaliu. Cei doi au plecat la mare alături de fiica lor, în Saturn. Aveau planuri mari să se distreze și să sărbătorească împreună împăcarea.

Cu toate acestea, planurile le-au fost stricat de vreme, iar asta pentru că a plouat. Cu toate astea, Oana Roman a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale momentele petrecute împreună.

„Nu vă recomand să veniți la mare pentru că plouă. Poluă, plouă, plouă și este înnorat și este vreme forte nasoală. Nouă ne-a dat planurile peste cap.

Nu putem merge la plajă, nu putem merge la piscină. E friguț și înnorat și plouă mocănește așa. Din păcate nu am avut noroc. Sezonul acesta pare că este destul de compromis, așa că nu veniți la mare”, a spus Oana Roman.

Vedeta se bucură de momentele petrecute alături de familia reîntregită, după ce a decis să mai acorde o șansă relației sale cu Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

După ce au stat despărțiți o mare perioadă de timp, cei doi au stabilit să încerce să repare lucrurile dintre ei.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț).

Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei, la Antena Stars.

Sărut pasional la malul mării

Fanii au fost în culmea fericirii să îi vadă sărutându-se, ca o confirmare a speculațiilor din ultima vreme cum că s-ar fi împăcat. Nici Oana, nici Marius, nu au vorbit pe șleau despre decizia de a se împăca, însă vedeta a distribuit o fotografie în care se sărută cu tatăl copilului ei, în timp ce se află la mare, în vacanță.

„Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!’, a scis Oana Roman în dreptul fotografiei.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro