31 aug. 2021 | 11:20

Ce i-a spus Ioana Năstase lui Teo Trandafir. La ce a renunțat soția lui Ilie Năstase pentru fostul sportiv

Monden
Ce i-a spus Ioana Năstase lui Teo Trandafir. La ce a renunțat soția lui Ilie Năstase pentru fostul sportiv
Ioana Năstase și Ilie Năstase, de la agonie la extaz

Cuplul Ioana Năstase și Ilie Năstase au trecut prin momente grele în această perioadă. După un scandal de zile mari, Ioana își anunța decizia de a divorța de celebrul fost tensimen. Anunțul a lăsat în stare de șoc mondenul românesc, dar lucrurile s-au schimbat radical. După o perioadă de incertitudine și certuri, în cele din urmă cuplul renunța la divorț, spunând că s-au împăcat. Despre toate astea a vorbit Ioana Năstase, fiind invitata celebrei moderatoare tv, Teo Trandafir.

Ioana Năstase și Ilie Năstase, de la agonie la extaz

Ultimele două luni, pentru cuplul Ioana Năstase  și Ilie Năstase au fost de la agonie la extaz. După ce s-au certat și s-au acuzat unul pe celălalt, toată lumea era convinsă că totul s-a terminat. De altfel Ioana Năstase anunța că va înainta actele pentru divorț.

Dar, după o perioadă tulbure, cei doi anunțau că s-au împăcat și că nu se mai pune problema de divorț, cel puțin deocamdată. Recent, invitată fiind la emisunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, Ioana Năstase a recunoscut care ar fi fost lucrurile la care a renunțat.

Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.

(…) Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu. Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, s-a confesat Ioana Năstase la Teo Show.

„Ultimul compromis pe care l-am făcut”

Într-o relație, indiferent cine ar fi implicată în ea, oameni normali, sau chiar vedete, există momente în care suntem nevoiți să facem anumite compromisuri. Se pare că nici Ioana Năstase nu a fost străină de această situație, mai ales acum, după acest nou scandal.

În cadrul aceleiași emisiuni, Ioana Năstase a vorbit și despre compromisuri, dar și despre decizia de a fi ultimul, în încercarea de a-și salva căsnicia cu Ilie Năstase.

„Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea.

Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr”, a mai spus Ioana la Teo Show.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, ca un mod de împăcare, Ioana și Ilie Năstase au fost văzuți la Mânăstirea Prislop, într-un mic pelerinaj. Tot aici au vizitat și momrmântul lui Arsenie Boca.

Cei doi au publicat câteva poze pe rețelele de socializare, însoțite de un mesaj simplu. “În sfârșit am ajuns în acest loc divin, unde mi-am dorit dintotdeauna!”, a notat Ilie Năstase pe pagina sa de socializare.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro