Ce i-a spus Daniel Onoriu soției sale după ce a ieșit din comă. Asta a fost prima reacție (exclusiv)

Ce i-a spus Daniel Onoriu soției sale după ce a ieșit din comă. Asta a fost prima reacție (exclusiv)
Ce i-a spus Daniel Onoriu sotiei sale dupa ce a iesit din coma. Asta a fost prima reactie

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, după 55 de zile în care a zăcut în spital, luptându-se între viață și moarte. Miercuri, 26 ianuarie, pilotul și-a recăpătat simțurile și a vorbit cu soția sa Daniela, aflată la Spitalul Floreasca, unde bărbatul este internat. Ce i-a transmis Daniel Onoriu nevestei sale.

Ce a întrebat-o Daniel Onoriu pe soția lui, când s-a trezit din comă

Daniel Onoriu a primit o altă șansă la viață, după ce fost spitalizat aproape 2 luni de zile. Pilotul s-a trezit din comă după 55 de zile, spre bucuria soției, familiei și prietenilor lor.

A suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, ce a avut loc într-o clinică privată din Turcia. Puțini oameni îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

Când și-a revenit din comă, primele cuvinte ale pilotului Daniel Onoriu au fost legate de spitalizarea acestuia. Mai exact, Daniel Onoriu și-a întrebat soția de cât timp este internat în spital.

„Acum intră fiica lui la el, prima a fost soția. Nu știu dacă eu voi intra, vreau să-l protejăm, băiatul nostru e treaz. Prima lui întrebare a fost de cât timp e în spital.

Vorbește cu greu, că are un cateter la gât, dar e conștient, ne-a dat dovada că e apt, e ok. Puteau fi alte sechele, în cele 55 de zile.

Medicii nu ne-au spus că ar exista. A recunoscut-o pe soția lui din prima. A mai avut acea comă de nouă zile dar asta a arătat că doar mâna lui Dumnezeu a putut fi, vindecarea de acolo vine.

Nu știm încă ce decizie va lua împotiva celor din Turcia, deciziile îi aparțin.”, a declarat Rebeca Onoriu, exclusiv pentru impact.ro.

„Daniel e treaz de vreo trei ore!”

Rebeca Onoriu, mătușa celebrului pilot, fiica cea mică a regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, a declarat că nu-i vine să creadă că nepotul ei este în viață.

„I s-a tot micșorat cantitatea de sedare, apoi îl sedau iar că interveneau alte complicații. Analizele ajungeau către normal, dar imediat intervenea ceva și se schimbau toate. Acum a fost stabilizat ș când vrea Dumnezeu să facă minuni, le face.

Îi mulțumesc profesorului Streinu Cercel, care mi-a scos nepotul din septicemie și tuturor medicilor care s-au ocupat de Daniel, au stat cu noi fiecare clipă, ne-au infomat, l-au îngrijit.

Am avut cea mai săritoare comunitate din lume, din univers, lumea a ținut rugăciuni, au venit în fața spitalului, la centrul de transfuzie…Prietenii lui, piloții, au donat sânge, aveam poze peste tot cu ei. Ne-au susținut și acum. Daniel e treaz de vreo trei ore.”, a mărturisit mătușa pilotului, pentru sursa citată.

Daniel Onoriu este spitalizat la Spitalul Floreasca din Capitală. Pilotul s-a trezit din comă după 55 de zile în care s-a zbătut între viață și moarte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI