Ce i-a propus un român Regelui Charles la vizita din Scoția. Până și monarhul a zâmbit

Ce i-a propus un român Regelui Charles la vizita din Scoția. Până și monarhul a zâmbit
Ce propunere a primit regele Charles din partea unui roman

Ce i-a propus un român Regelui Charles la vizita din Scoția. Până și monarhul a zâmbit după ce a auzit oferta românului nostru. Regele a făcut prima lui vizită oficială în funcția dobândită după moartea mamei sale. Așadar, ce i-a propus românul nostru, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce i-a propus un român Regelui Charles al III-lea în prima sa vizită oficială în Scoția. Răspunsul regelui a fost: „Data viitoare”

Regele Charles al III-lea, aflat în vizită oficială în Scoția, a primit din partea unui român o propunere inedită. Tânărul conațional s-a făcut remarcat în mulţime, în momentul în care s-a oferit să îi facă un serviciu Regelui.

Astfel, românul s-a oferit să îl tundă pe proaspătul Rege al Marii Britanii. Regele Charles al III-lea s-a aflat luni alături de Camilla, Rgina Consoartă a Regatului Unit, într-o vizită oficială în Scoția, prima după încheierea perioadei de doliu ca urmare a morții mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Propunerea românului pentru monarh

Astfel, printre locuitorii oraşului Dunfermline care s-au strâns să-l aplaude și să-i strângă mâna monarhului s-a aflat şi un român, care i-a propus Regelui Charles o tunsoare gratis, în frizeria sa, potrivit Globalnews.

„Ar fi plăcerea mea să vă ofer o tunsoare pe gratis. Am frizeria mea aici”, a spus românul, strârnind hohotele de râs ale celor care l-au auzit.

Din păcate pentru român, cu zâmbetul pe buze, Regele Charles l-a refuzat politicos, însă nu înainte de a-l întreba de unde este. Tânărul i-a transmis că din România, după care Charles i-a strâns mâna și i-a răspuns politicos „data viitoare”.

Primul discurs al lui Charles al III-lea în calitate de Rege

„Regina Elisabeta s-a angajat să-şi dedice viaţa servirii poporului ei, a fost un angajament personal profund. Reînnoiesc în faţa voastră acest angajament de serviciu de-a lungul întregii vieţi.

De-a lungul vieţii ei, Maiestatea sa Regina – iubita mea mamă – a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru mine şi familia sa, şi avem faţă de ea cea mai sinceră datorie pe care o familie o poate avea către mama sa.

Asta a fost mai mult decât o promisiune: a fost un profund angajament personal care i-a definit întreaga viaţă. A făcut sacrificii pentru datorie.

Dedicarea şi devotamentul său ca suverană nu au dat niciodată înapoi, în vremuri de schimbare şi de progres, în vremuri de bucurie şi sărbătoare şi în vremuri de tristeţe şi pierdere.

Cum a făcut însăşi regina cu un devotament atât de indefectibil şi eu mă angajez solemn, de-a lungul timpului rămas pe care Dumnezeu mi-l acordă, să respect principiile constituţionale aflate în inima naţiunii noastre”, a spus Charles al III-lea, în primul său discurs în calitate de Rege.