Ce i-a făcut Anda Adam fiicei sale. Fanii ei s-au revoltat imediat

Ce i-a făcut Anda Adam fiicei sale. Fanii ei s-au revoltat imediat
Ce i-a facut Anda Adam fiicei sale

Toată lumea știe că Anda Adam și fiica ei Evelin sunt extrem de apropiate, dar cel mai recent gest al artistei a scandalizat internauții. Ce i-a făcut cântăreața micuței sale fetițe. Fanii au taxat-o imediat.

Ce i-a făcut Anda Adam fiicei sale

Face ea ce face și tot ajunge în centrul atenției. Anda Adam nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din showbizul românesc.

De când a venit pe lume micuța Evelin, viața artistei este completă. Andx Adam și fiica ei au o relație extrem de apropiată, una pe care orice părinte și-ar dori-o.

Cele două sunt cele mai bune prietene și petrec foarte mult timp de calitate împreună. Cu toate acestea, cel mai recent gest al cântăreței i-a deranjat pe urmăritorii acesteia de pe rețelele sociale.

De curând, Anda Adam și micuța Evelin au fost surprinse la o piscină din Capitală, acolo unde s-au bălăcit și s-au lăsat mângâiate de razele soarelui.

Fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva a vrut să imortalizeze momentul fericit alături de fiica ei și s-au pozat îmbrățișate. Un detaliu i-a deranjat pe fani, atunci când artista și-a pupat fetița pe gură. Internauții au apostrofat-o pe celebra solistă pentru gestul făcut.

De ce nu e bine ca părinții să-și pupe copiii pe gură

Potrivit psihologilor și a specialiștilor în studierea comportamentului uman, gestul părinților de a-și pupa copiii pe gură este total nepotrivit și poate duce, mai târziu, la alte probleme și la o percepție greșită asupra gestului în sine.

„Însă în cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat înainte de toate din cauze care ţin de igienă. Şi medicii recomandă să nu facem acest lucru din considerente legate de sănătatea copilului. Iar pe măsură ce copilul creşte, devine un gest cu încărcătură sexuală.

Copiii ştiu să facă diferenţa de timpuriu între un sărut între un băiat şi o fată, faţă de sărutul părintesc sau cel din prietenie. Mai ales că în zilele noastre observă astfel de modele pe stradă, în reviste, la televizor, sărutul pe buze fiind perceput ca specific între femeie şi bărbat.

Acest lucru este evident şi la copiii de grădiniţă, până la clasele 1- 4, mai ales când unui băiat începe să-i placă o fetiţă şi se mândreşte dacă s-au pupat pe gură. Deci pentru ei are o semnificaţie puternică în ideea că le place o persoană de sex opus. Nu este o atracţie sexuală conştientizată la acel moment, bineînţeles, dar ea există.

De aceea, dacă părinţii obişnuiesc să facă acest gest, copilul poate ajunge să fie confuz în ceea ce priveşte semnificaţia lui şi chiar să fie jenat. Mai ales că sunt părinţi care fac acest gest şi în public”, a explicat psihologul Keren Rosner pentru Adevărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI