Ce greșeală uriașă a făcut soția lui Ilie Năstase. De ce stă acum în carantină, inclusiv de Revelion

Ce greșeală uriașă a făcut soția lui Ilie Năstase. De ce stă acum în carantină, inclusiv de Revelion
Ilie Nastase si Ioana, Sarbatori in carantina

Pandemia de coronavirus a încurcat planurile de Sărbători ale lui Ilie Năstase și ale soției sale, Ioana Simion. Astfel, ce doi sunt nevoiți să petreacă Crăciunul și Revelionul acasă, la ”Cabana plăpumioara”.

Ce greșeală uriașă a făcut soția lui Ilie Năstase

Iar asta pentru că tânăra soție a lui Ilie Năstase, în vârstă de 45 de ani, este în carantină de 14 zile, adică exact pe perioada Sărbătorilor, după revenirea din Turcia, acolo unde a fost alături de fiul ei din prima căsătorie, în vârstă de 21 de ani, și de soția acestuia. Iar la întoarcere, toți au fost nevoiți să stea în carantină, potrivit normelor în vigoare. Astfel că planurile celor doi soți de a petrece Sărbătorile undeva, la munte, cu multă zăpadă, au eșuat, cei doi fiind nevoiți să rămână în carantină în Complexul ”Stejarii” din București. De altfel, Ioana a făcut dezvăluiri, pentru Impact.ro.

”Sunt în carantină de patru zile. Am fost cu copiii în Turcia și la întoarcere m-au băgat în carantină”. Ioana suportă cu greu să stea numai în casă de Sărbători, cu toate că Ilie, care nu a fost cu ea în vacanță, s-a autoizolat și el împreună cu iubita lui soție pentru ca acesteia să-i fie mai ușor. ”Ilie a vrut să stea cu mine în casă ca să nu mă plictisesc singură. Am fost foarte supărată la început, dar mi-a trecut”.

Soacra lui Ilie Năstase se va îngriji ca mâncarea de Crăciun să nu lipsească

Nasty și soția sa petrec Crăcunul și Revelionul în casă. Cei doi vor ieși din carantină chiar pe 1 ianuarie. Dar soacra lui Ilie Năstase va avea grijă ca celor doi să nu le lipsească nimic de Sărbători.

”Mâncarea o face mama mea și îmi trimite de toate, sarmale, tot. Ies pe data de 1 ianuarie din carantină și clar atunci vom pleca într-o vacanță undeva la munte probabil”, a mai declarat Ioana , pentru impact.ro.

La vârsta de 74 de ani, Ilie Năstase se bucură de familie, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Simion, cu care s-a căsătorit. Astfel, Ilie Năstase a bifat cea de-a cincea căsătorie, la începutul lunii iunie. Aceștia făcuseră însă cununia civilă cu un an înainte. Cei doi au reușit să treacă peste probleme din cuplu, însă acum Ilie Năstase își răsfață mult soția. De menționat este că pe data de 15 septembrie, Ioana a împlinit vârsta de 45 de ani, iar Ilie Năstase i-a dăruit un un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro. Deși în ultima vreme au apărut zvonuri potrivit cărora bruenta ar fi însărcinată, a fost doar o alarmă falsă. Dar fostul campion la tenis ar vrea să mai aibă o fetiță.

Urmăriți Playtech.ro și pe