12 feb. 2024 | 07:57

Ce fruct te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie. Nativii care preferă struguri, portocale sau mango

Horoscop
Ce fruct te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie. Nativii care preferă struguri, portocale sau mango
Fructul preferat poate fi destul de revelator

Unii sunt de părere că fructele sunt dovada faptului că Universul ne iubește. Alții sunt de părere că în funcție de ce fructe preferi, poți fi și caracterizat. Așa că, citește mai departe și află ce fruct te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie, și care sunt nativii care preferă struguri, portocale sau mango.

Află care sunt nativii care preferă struguri, portocale sau mango

Nu este un secret că fructele ne fac bine la nivel spiritual și fizic. Potrivit Harvard School of Public Health, consumul de fructe în fiecare zi poate scădea tensiunea arterială, reduce riscul de boli de inimă și de accident vascular cerebral. Aceleași fructe, mai spun specialiștii, pot preveni unele tipuri de cancer, pot scădea riscul de probleme oculare și digestive și au un efect pozitiv asupra glicemiei, ceea ce poate ajuta la menținerea sub control a apetitului.

Dar, te-ai gândit că fructul tău preferat ar putea să spună câte ceva despre tine? Poate părea ridicol, dar fructul preferat poate fi destul de revelator. Un iubitor de citrice este înclinat din punct de vedere științific să fie mai critic decât alții.

Între timp, fructele dulci, de la curmale și banane la mere și smochine, indică opusul, arătând că o persoană poate avea o personalitate plăcută și o atitudine altruistă. În cele din urmă, deși rar, gustul pentru fructele sărate, cum ar fi măslinele, roșiile și avocado, indică faptul că cineva este competitiv, nerăbdător și preferă satisfacția instantanee.

Ce fruct te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie

Nu există nimic mai bun decât să muști dintr-un fruct într-o zi călduroasă, deoarece te va satisface și te va rehidrata fără să îți provoace o cădere a nivelului de energie.

Fiecare are propria savoare, propriul gust, propria aromă, dacă vreți. Există un fruct care poate descrie personalitatea ta, elementele metaforice ale vieții tale și ideea de răsfăț. Iată fructul care surprinde fiecare semn zodiacal:

Berbec, carcaterizat de ananas

Ca și ananasul, aveți tendința de a fura spectacolul. Se înalță deasupra tuturor celorlalte fructe, și se poate spune că are și un gust mai bun decât ele. Ești guvernat de războinicul Marte, care poate părea adesea inabordabil. Cu toate acestea, odată ce trec dincolo de suprafață, oamenii sunt adesea șocați să descopere cât de dulce ești cu adevărat.

Taur, ai multe în comun cu strugurii

Tu și strugurii aveți multe în comun. Amândoi sunteți incredibil de senzuali, luxurianți și romantici, motiv pentru care știi că ai avut fantezii cu un iubit sau o iubită care să te hrănească cu struguri la un moment dat sau altul. Strugurii sunt, de asemenea, folosiți pentru a face vin, care este exact vibrația ta. Toată lumea știe că Taurii adoră să se relaxeze cu un pahar din oricare dintre soiuri. La urma urmei, ești guvernat de Venus, orientat spre plăcere.

Află și: Zodiile care încep anul 2024 în forță. Au noroc triplu. Le merge bine pe toate planurile, mai ales financiar

Gemeni, aromele citrice îți captează dispoziția veselă

Gemeni, ești un cunoscător al aromelor dulci și acre, deoarece reflectă natura ta cu două fețe. Știi că nu poți rezista bucuriei de a decoji o portocală și de a-ți lipi mâinile înainte de a lua prima mușcătură suculentă. Nu numai că aromele citrice îți captează dispoziția, dar aromele lor îndrăznețe îți fac să curgă sucul creativ printre degete. O portocală te lasă întotdeauna să te simți plin de energie și ce nativ din Gemeni nu-și dorește asta?

Rac, piersica reflectă natura ta liniștitoare

Rac, personalitatea ta grijulie ar putea fi descrisă doar ca fiind de piersici și frișcă. Acest fruct este moale, catifelat la exterior, reflectând natura ta liniștitoare. La fel ca piersica, ai un gust dulce cu o notă de acru, dar acel miez din care nu te aștepți să muști surprinde perfect natura ta protectoare. Oamenii au tendința de a vă confunda bunătatea cu slăbiciunea, la fel ca piersica.

Află și: Horoscop săptămâna 4-10 decembrie cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea parte numai de bine VIDEO EXCLUSIV

Leu, mango este fructul tău

Leu, este o zodie condusă de soare și domnește în timpul verii. Singurul fruct care ar putea face cu adevărat dreptate unui Leu este mango. Și dacă nu ți se scurge sucul pe bărbie când muști din el, te bucuri cu adevărat de el. Mango ne amintește tuturor să ne relaxăm și să ne simțim bine, așa cum faci și tu.

Fecioară, semnul zodiacal al sănătății și al bunăstării

Fecioară, ești regina mâncării curate. Ești literalmente semnul zodiacal al sănătății și al bunăstării, motiv pentru care probabil că știi totul despre cum un măr pe zi ține doctorul departe. Acest fruct imaculat este perfect pentru cules, oferindu-vă ceva de făcut atunci când se termină vara și începe toamna. Este, de asemenea, fructul care este legat simbolic de puritate și fertilitate, exact ceea ce reprezintă o Fecioară.

Balanță, semnul zodiacal al romantismului

Balanță, știai că hrănirea iubitei tale cu căpșuni acoperite cu ciocolată este o vrajă de dragoste? Bineînțeles că știi. Este o zodie a romantismului și al relațiilor, la urma urmei. Fie că este mare sau mică, mușcând dintr-o căpșună îți vine să te îndrăgostești încă odată, la fel ca nativii din Balanță.

Scorpion, caracterizat de detoxifianta rodie

Scorpion, ești pasional, intens și puțin posesiv. De aceea, nu puteai fi reprezentat decât de superba și detoxifianta rodie. Acest fruct este asociat cu contractele, la fel ca Scorpionul. Așa că, mare atenție la ce și cum mâncați.

Vezi și: Horoscop chinezesc 6-10 decembrie 2023. Zodia care noroc dublu până duminică: în carieră și în dragoste

Săgetător, bananele sunt pasiunea ta

Săgetător, este zodie guvernată de Jupiter, planeta bucuriei, a norocului și a abundenței. Bananele sunt dovedite literalmente că te fac mai fericită. Probabil că știi totul despre felul în care mâncatul unei banane îți poate ridica starea de spirit, mai ales atunci când ești flămând și nu știi când va fi următoarea masă. Sunteți, de asemenea, un filozof, motiv pentru care vă place întotdeauna să decojiți suprafața și să vedeți ce se află în interior.

Capricorn, te identifici cu cireșele

Capricorni, deși cireșele sunt incontestabil delicioase și dulci, există, de asemenea, ceva întunecat și misterios la ele, cu care te poți identifica. Ai putea mânca un bol de cireșe pe veranda din fața casei într-o zi de vară. Cu toate acestea, mâncatul unei cireșe implică o oarecare îndărătnicie, deoarece întotdeauna trebuie să ai de-a face cu sâmburele. Ești pregătit pentru această provocare, Capricorn.

Vărsător, atrăgător și respingător ca un avocado

Vărsători, la fel ca avocado, oamenii fie te iubesc, fie te urăsc. Vărsătorul este o zodie cunoscută pentru faptul că are o personalitate controversată care poate atrage admiratori sau pe alții care-i vor urâ cu pasiune. Avocado are de-a face cu același lucru, deoarece cei care îl iubesc nu se mai satură de bunătatea lor, iar restul nu suportă textura. Oricum ar fi, ești social și orientat spre comunitate, motiv pentru care îți place modul în care avocado se transformă în sos guacamole pentru a fi împărțit cu ceilalți.

Vezi și: Top 4 zodii cu stea în frunte în 2024. Au noroc cu nemiluita, vor avea parte de tot ce îşi doresc

Pești, te aliniezi la frecvența unui pepene roșu

Peștii, ești cea mai acvatică zodie care a trăit vreodată. Ești literalmente făcut din apă, ceea ce îți oferă un număr infinit de emoții și imaginații. Pepenele roșu este cel mai rehidratant fruct dintre toate, tocmai de aceea te aliniezi cu frecvența sa. Ești, de asemenea, semnul zodiacal al nemuririi și îți va plăcea modul în care pepenele roșu conține cel mai mult licopen dintre toate fructele, care are proprietăți anticancerigene. Ești, de asemenea, un semn zodiacal incredibil de darnic, iar un pepene roșu este mai mult decât suficient pentru a hrăni grupul.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro