Ce făceau Horia Brenciu şi Smiley, până să ajungă vedete. Juraţii Vocea României, legătură strânsă cu Biserica

de: Alexandra Chivu
27 09. 2019

Brenciu și Smiley își arătau talentul pe alte scene, până să devină vedete. Jurații de la ”Vocea României” au o legătură strânsă cu Biserica.

Ce făceau Horia Brenciu şi Smiley, până să ajungă vedete

Toată lumea le știe prezentul, dar nu și trecutul sau, mai exact, începutul. Înainte de a ajunge să cânte pe cele mai mari scene din România, și-au ”lustruit” vocile în alte părți, anume la Biserică. O artă proeminentă, se regăsește peste tot, mai ales în lăcașul sfânt, fiind chiar și printre primele locuri unde a răsunat.

Smiley și Brenciu, legătură strânsă cu Biserica

Muzica, începută de cei doi jurați de la ”Vocea României” în Biserică, le-a rotunjit dorințele, dar și satisfăcut plăcerea pe atunci, dorind să cânte, oriunde ar fi. Deși nu mulți știau acest aspect, drumurile lui Brenciu și Smiley au început într-un mediu spiritual.

Jurații de la ”Vocea României”, legătură strânsă cu Biserica

Despre acest lucru au vorbit în seara de vineri, 27 septembrie. Pe scenă a pășit un concurent, care le-a povestit că talentul și l-a arătat până acum doar la Biserică.  De aici, Smiley a tresărit, spunându-i că și el a început să cânte, pe când era copil, tot în lăcașul sfânt, lucru care îi aducea multă bucurie. La rândul lui, și Horia Brenciu i-a împărtășit concurentului că primele sale experiențe au avut ca fundal vitraliile. ”Da, și eu am cântat în Biserică”, a spus Brenciu.

De altfel, Smiley a  mai vorbit recent despre credință și Biserică, susținând că toate există cu un rost. De asemenea, cântărețul a mărturisit că face drumuri dese spre lăcașul sfânt, dar a explicat și că poate sta de vorba cu Dumnezeu și în alte părți, El fiind peste tot.

”Nu cred că bisericile s-au construit întâmplător”

„Și bisericile astea, nu cred că s-au construit întâmplător. Cumva, rugăciunea colectivă e mai puternică decât rugăciunea individuală, de multe ori. Acolo oamenii au gânduri pozitive, așa îmi explic eu. Oamenii vin acolo să se roage pentru lucruri bune, pentru ei sau pentru alții.

Și vibrația pe care ei o au e una bună. Nu cred că există oameni care se duc la biserică cu gânduri nasoale, să zică ceva rău despre ăla, despre ăla”, a spus artistul, într-un interviu pentru știrileprotv.ro.