Ce făcea Vlăduța Lupău când nu era celebră şi nu avea bani. Nu şi-a permis mereu să dea petreceri scumpe. Foto de colecţie

de: Sabina Anastasia
01 11. 2022

Lumea mondenă românească s-a aliat curentului american. În weekendul ce tocmai a trecut, vedetele din țara noastră s-au costumat și au sărbătorit Halloween-ul cum au știut mai bine. Ce făcea Vlăduța Lupău când nu era celebră şi nu avea bani, dacă dorea să celebreze evenimentul. Foto de colecție.

Cum a petrecut Vlăduța Lupău Halloween-ul în acest an

Weekendul 30-31 octombrie a fost o adevărată provocare pentru lumea showbizului românesc. Multe vedete din țara noastră au îmbrățișat cu brațele deschise sărbătoarea de peste Ocean. Asta, în ciuda tensiunilor ce au avut loc zilele trecute în mediul online cu privire la acest subiect.

Ca întotdeauna, în preajma evenimentului, unele persoane au privit sărbătoarea cu ochi buni, în timp ce alții au condamnat-o vehement. În România, nu puțini sunt de părere că Halloween-ul este o sărbătoare păgână, care nu aduce niciun fel de cinste credinței noastre. Dimpotrivă.

Unele celebrități au sărbătorit Halloween-ul costumându-se în personaje nostime, în timp ce altele s-au rezumat la organizarea unor petreceri simple, cu dovleci tăiați. În ceea ce o privește pe Vlăduța Lupău, se pare că aceasta și-a petrecut weekendul alături de familia sa, la țară.

Ce făcea Vlăduța Lupău când nu era celebră şi nu avea bani

Mult îndrăgita cântăreață de muzică populară nu a uitat de unde a plecat. Este profund admirată pentru naturalețea de care dă dovadă. În perioada Halloween-ului, Vlăduța Lupău și-a ajutat familia la culesul strugurilor. Cel puțin, asta sugerează materialele foto făcute publice în ultimele câteva zeci de ore de către frumoasa artistă.

În acest an, l-a avut aproape și pe fiul său, Iair, pe care l-a adus pe lume la finalul lunii septembrie. De atunci, copilul se află în centrul atenției Vlăduței Lupău. Vedeta nu-l scapă din ochi nicio clipă și se bucură, de asemenea, și de ajutorul partenerului său în creșterea micuțului.

În contextul Halloween-ului, Vlăduța Lupău a fost public un detaliu mai puțin știut despre ea. Ce făcea solista de muzică populară când nu era celebră și nu avea bani de cheltuit pe costume scumpe? Se întâmpla în anul 2011. Fără nicio reținere, artista le-a spus fanilor că, la acea vreme, situația sa financiară era diferită de cea prezentă.

Acum, Vlăduța Lupău se înconjoară cu lucruri scumpe. Conduce o mașină de lux, s-a mutat într-o vilă ce se învârte după razele de soare, își organizează concediile în destinații exotice, dă petreceri scumpe, plănuiește chiar și o investiție într-o locuință pentru fiul său. Însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa.

„Nu am avut bani de costum de Halloween… Ce vremuri!”

Frumoasa cântăreață de muzică populară a vorbit deschis cu internauții despre vremurile în care nu avea o situație financiară atât de prosperă. A activat în industria muzicală pentru mai mulți ani înainte de a cunoaște succesul. În 2011, când plănuise să petreacă Halloween-ul cu prietenii, Vlăduța Lupău nu avea bani de costum. A știut, însă, să improvizeze.

„Nu am avut bani de costum de Halloween. Dar am avut bani de marker să-mi desenez o mustață… Ce vremuri! 2011”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei imagini ce poate fi vizualizată în galeria FOTO a articolului.

Cântăreața de muzică populară nu s-a jenat deloc să recunoască faptul că situația financiară din acel moment nu îi permitea să își achiziționeze un costum real de Halloween. Prin urmare, a apelat la o metodă mult mai ieftină de a se deghiza. Sinceritatea interpretei a fost apreciată, ca întotdeauna, de către comunitatea sa.