Ce făcea Prințesa Diana în fiecare dimineață. Ritualul zilnic pe care îl respecta mereu

de: Năstase Mirabela
06 02. 2021

Pe lângă rolul ei de persoană regală și de celebritate, prințesa Diana a fost, de asemenea, o pasionată de fitness, conștientă de propria sănătate. Diana a fost și este o inspirație pentru mulți tineri care doresc să rămână în formă și sănătoși. Deși a murit prea devreme, moștenirea ei, fie în sfera asistenței sociale, fie în domeniul modei și frumuseții, continuă să motiveze milioane de oameni din întreaga lume.

Ce făcea Prințesa Diana în fiecare dimineață

Deși viața prințesei poate părea orbitoare și plină de glam, dimpotrivă, ea a fost de fapt foarte ocupată și plină de viață. Se pare că întreaga zi a Dianei era plină de întâlniri și apariții multiple, care nu i-au dat timp să se îngrijească de sine. Potrivit personalului regal, acesta a fost „îngrozit” când a văzut prima dată cartea de angajamente a Dianei. Acest lucru, în sine, spune multe despre modul în care regretata prințesă și-a îmbinat timpul între viața personală și cea publică.

Având în vedere că viața Dianei a fost extrem de aglomerată cu diferite evenimente și apariții publice, nu a ave de ales decât să se ridice dimineața devreme din pat. Majordomul ei personal, Harold Brown, o trezea în fiecare zi la 7:30 a.m. Multe dintre scrisorile ei ne oferă o perspectivă asupra luptelor ei cu somnul, ceea ce este destul de evident, având în vedere programul ei încărcat.

Ce ritualuri zilnice avea

Ziua ei începea cu o cafea slabă. Apoi, o baie sau o întindere înainte de micul dejun. Înainte de a lua micul dejun de dimineață, prințesa Diana a preferat întotdeauna să facă o baie la Palatul Buckingham. Dacă în cazul în care apare ceva urgent sau dacă era de așteptat să se afle în altă parte, opta pentru câteva exerciții de întindere. Micul dejun al ei consta într-o cutie de fasole și un grapefruit roz cu suc de portocale.

Prințesa nu era un fan al carbohidraților, cărnii roșii și crustaceelor. Prin urmare, la micul dejun, ea preferaa ceva ușor. Se pare că Diana ar fi preferat o cutie de fasole și un grapefruit roz cu suc de portocale în afară de orice altceva la micul dejun.

Se pricepea la fitness. După micul dejun ușor, mergea la gimnastică. Potrivit unui fost antrenor personal al prințesei, aceasta făcea multe exerciții, inclusiv aerobic în trepte, plimbări cu putere și role. A fost văzută și la sala de sport locală, Chelsea Harbor Club. În afară de asta, Diana era o ciclistă entuziast.