Ce face, de fapt, Mihai Petre în autoizolare. Imaginile care i-au topit pe români FOTO

Ce face, de fapt, Mihai Petre în autoizolare. Imaginile care i-au topit pe români FOTO
Ce face, de fapt, Mihai Petre în autoizolare. Imaginile care i-au topit pe români FOTO. Sursa foto: Youtube

Juratul de la Românii au Talent, Mihai Petre, nu face lega şi acasă ca şi în emisiunea în care apare în fiecare vineri la PRO TV. Acasa legea este făcută de soţie şi de către copiii cuplului. Aflat în izolare alături de familie, dansatorul se supune cu plăcere şi le răsfaţă pe persoanele iubite cum ştie el mai bine.

Ce face, de fapt, Mihai Petre în autoizolare. Imaginile care i-au topit pe români FOTO

Mihai Petre, jurat la emisiunea Românii au Talent, a găsit şi o parte bună în epidemia de coronavirus, timp în care dansatorul stă în izolare alături de familie, de soţie şi de cele două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani şi Ilinca, în vârstă de 1 an şi 7 luni.

Astfel, omul de televiziune a postat o fotografie pe Instagram în care stă pe pătură, în curte, pe iarbă ţinând-o pe fiica cea mică pe el. Mihai Petre a scris la descrierea pozei că aceasta este Partea bună a lucrurilor„, şi i-a îndemnat pe toți fanii lui să se agațe de partea bună a acestei izolări, și anume timpul petrecut alături de familie. 

Mihai Petre face picnic în propria curte

Mihai petre a organizat în propria curte un adevărat picnic. Avea pătură, coş de alimente, şervete, totul pentru a-şi răsfăţa soţia şi pe cele două fetiţe.

Mihai Petre este căsătorit cu Elvira, tot dansatoare. Frumosul cuplu a făcut performanţă în dans şi a câştigat multe concursuri în străinătate, precum şi în ţară. De curând, în presă, a apărut o informaţie despre Mihai Petre, mai precis despre ce scrie acesta pe foaia pe care o are în faţă pe masa juriului de la Românii au Talent.

Juratul schiţează anumite desene pe foaia pe care ar trebui să noteze anumite chestii despre concurs, momentele juraţilor…etc. Mihai Petre este jurat în emisiunea Românii au Talent alături de Florin Călinescu, Andra Măruţă şi Andi Moisescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI