25 mai 2021 | 11:26

Ce face chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză de publicitate la Chefi la Cuțite. I-a recunoscut totul lui Speak

Monden
Ce face chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză de publicitate la Chefi la Cuțite. I-a recunoscut totul lui Speak
Florin Dumitrescu vorbește la telefon non-stop

Celebrul show culinar ”Chefi la Cuțite” se apropie cu pași repezi de semifinale. În episodul difuzat luni seară, echipa lui Bontea a mai pierdut un om de bază. De cealaltă parte Chef Dumitrescu și Scărlătescu au rămas în formula de până acum. Pe toată perioada filmărilor, care au durat până târziu în noapte, fiecare dintre chefi a încercat să se relaxeze în pauze. Unul dintre ei, Florin Dumitrescu, a fost surprins de Speak aproape în fiecare zi, făcând un anume lucru.

Chefi la Cuțite a ajuns la al 10-lea battle

Episodul difuzat aseară din ”Chefi la Cuțite” a fost unul dramatic pentru cele trei echipe conduse de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. După al 10-lea battle Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit câte patru farfurii la votul invitaților. Sorin Bontea a primit doar trei. Conform reglulamentului au intrat toate trei echipele la proba individuală. Câte trei din echipele lui Dumitrescu și Scărlătescu și toți din echipa lui Bontea. Proba a fost de a găti mâncăruri din Spania, Turcia, Germania, Italia, India, Grecia, Anglia, China și România.

Din păcate, aproapte toate farfuriile pregătite de echipele aflate la individuale au fost punctate cu note foarte mici. Finalul a fost unul dramatic pentru echipa lui Bontea care a pierdut-o pe Mălai, farfuria ei fiind cu notele cele mai mici. De cealaltă parte, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au rămas cu echipele complete din acel moment.

Florin Dumitrescu vorbește la telefon non-stop

Filmările acestui sezon 9 de ”Chefi la Cuțite” au fost lungi, până târziu în noapte. În pauzele dintre filmări fiecare dintre cei trei chefi a încercat, fie să se odihnească, fie să se relaxeze. Speak, care este amfitrionul din spatele camerelor de filmat, i-a surprins pe fiecare dintre cei trei în ipostaze inedite. Dacă Bontea și Scărlătescu au decis să mai închidă un ochi, să se relaxeze, Florin Dumitrescu a fost surprins aproape în fiecare zi de Speak vorbind la telefon. Curios să afle cu cine vorbește, Speak l-a luat la întrebări pe Florin Dumitrescu, acesta spunânându-i:

”Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea. Ne iubim foarte mult, pentru că nu putem sta despărțițti foarte mult unul de altul. ”, i-a dezvăluit Florin Dumitrescu lui Speak, în spatele camerei de filmat.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima sunt împreună din 2010, cunoscând-o pe viitoarea soție în restaurantul la care lucra atunci. La 4 ani de la acel moment cei doi aveau să se căsătorească, sunt și astăzi împreună  și au două fete, de 8, respectiv 6 ani.

„Inceputul relatiei noastre a fost unul foarte interesant, ne-am mutat impreuna la cateva zile dupa ce am devenit oficial un cuplu. Dar, in acelasi timp, ne ascundeam de ochii lumii”, mărturisea Florin Dumitrescu pentru Viva.ro.

@antena1.ropăi nu trebuie să știe șoția tot? ? #chefilacutite @iamspeak #florindumitrescu #chefflorindumitrescu #speaklacutite #fy #fyp #foryou #foryoupage♬ original sound – A1.ro

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro