Ce face astăzi văduva lui Ioan Luchian Mihalea. Au trecut 27 de ani de când artistul a fost ucis

de: Ana Chivu
02 05. 2020

Au trecut 27 de ani de când Ioan Luchian Mihalea a părăsit acest pământ. În urma lui a rămas familia îndurerată, care a învățat în cele din urmă să se descurce fără niciun sprijin. Ce face azi soția cunoscutul interpret?

Ce face azi văduva lui Ioan Luchian Mihalea, la 27 de ani de la moartea artistului

Au trecut 27 de ani de când Ioan Luchian Mihalea a fost asasinat cu sânge rece. Moartea artistului a fost una șocantă, parcă desprinsă din filmele de groază. Din păcate, România a mai cunsocut astfel de scenarii în cazul altor artiști extrem de mari care și-au găsit sfârșitul prematur. Asasinii regretatului solist au fost doi tineri de doar 19 ani, care au fost ulterior prinși. Reconstituirea făcută la aproximativ o lună de la tragicul eveniment i-a tulburat până și pe procurorii cazului.

Adina și Ionuț Mihalea

Ioan Luchian Mihalea a fost strangulat cu un cablu în anul 1993, lovit cu picioarele și cu pumnii în piept, iar mai apoi mutilat cu un ciocan de lipit. În urma lui a rămas familia – Adina și Ionuț. Moștenitorul artistului are acum 31 de ani și este IT-ist. Acesta a fost crescut într-un orășel de provincie de către bunicii și mama sa, urăște Bucureștiul și nu are înclinații artistice, dar seamănă leit cu tatăl lui. Adina se bucură de reușitele fiului ei acum și de o viață liniștită, deși încă marcată de evenimentul care i-a schimbat viața.

„El să stea în faţa noastră cu ochii în gol”

„Da, ştiu că suferea. Erau repetiţii la care parcă nu era el. Venea supărat şi rămânea aşa toată repetiţia. Vizibil îngrijorat, serios, prea serios, ni s-a întâmplat să stăm în linişte, aliniaţi în faţa lui, aşteptând să redevină cel pe care îl ştiam noi, iar el să stea în faţa noastră cu ochii în gol, gândindu-se la ceva despre care nu ne-a spus niciodată. După minute bune de linişte, câteodată chiar şi 20 de minute de linişte penibilă, spunea: «Hai cântaţi, aţi venit aici să vă uitaţi la mine şi să vă distraţi, nu vă gândiţi că am şi eu o vârstă, încă o dată cât a voastră, şi nu mai pot să fac atâta pe nebunu’ ca să vă simţiţi voi bine? Nu vă gândiţi că banii pe care îi câştig eu aici nu îmi ajung nici pentru benzină ca să vin la repetiţii? Dacă aţi şti ce probleme am, aţi lua-o razna, dar voi nu mă întrebaţi niciodată. Veniţi aici să ne hohăim… Cântaţi!…» Noi tăceam şi aşteptam să îi treacă”
Denise Manoliu, componentă a grupului Song (Sursa: jurnalul.antena3.ro)