Ce face Alin Oprea alături de iubita lui, în fiecare dimineață. Așa le place, zilnic (exclusiv)

de: Ștefan R. Apostol
06 07. 2021

Unul din divorțurile depsre care s-a scris mult în ultima vreme este și cel al lui Alin Oprea. Deși erau despărțiți de ceva vreme, culisele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea au ieșit la iveală de curând. Artistul nu renunță la partaj și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-și recupera bunurile. Cu toate problemele și scandalul din jurul despărțirii de fosta soție, Alin Oprea și mai tânăra lui iubită au decis să se relaxeze pe malul mării. Sunt de la începutul acestei luni la mare, unde artistul are și câteva concerte.

Alin Oprea nu renunță la luptă în divorțul cu Larisa

Despre Alin Oprea și problemele sale cu băutura, și mai nou despre relația cu Medana, s-a tot scris. Se pare că acesta au fost o parte din motivele pentru care s-a ajuns și la divorț. Larisa și cei doi copii sunt de ceva vreme stabiliți în Marea Britanie, iar despre ruptura dintre ea și talismanul Alin Oprea s-a aflat recent.

Se pare că escapadele artistului a fost picătura care a umplut paharul și, conform declarațiilor Larisei, nimic nu se mai poate remedia. Cu toate astea Alin Oprea spune că a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-și recupera o parte din bunuri din fosta reședință a celor doi. În afară de asta, artistul nu este dispus să renunțe la partajul bunurilor, care ar ajunge la aproape un milion de euro.

”Va fi un partaj unde, din cauza modului în care am fost tratat, după o viață întreagă de muncă și de sacrificii, voi avea toleranță zero. Tot ce mi-a fost luat cu mârșăvie și cu tupeu, în stil mafiot, voi recupera, până la ultimul bănuț, pe cale legală.

E a doua oară când vin şi sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile, căci am nevoie urgent de ele la studio şi atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, ne-a mai declarat Alin Oprea, pentru Playtech.

Artistul se relaxează la mare alături de Medana

Sub presiunea scandalului și a situației delicate, Alin Oprea și mai tânăra sa iubită, Medana, au decis să fugă la mare. Cei doi se află pe litoral încă de la începului lunii iulie. Alin Oprea are aici câteva apariții în cadrul unui spectacol estival, „Caravana lui Axinte”. Cu toate astea, spune Alin Oprea, cei doi nu au renunțat la a face gimnastică, la a alerga pe nisipul mării și de a merge la sală.

Pentru vârsta pe care o are artistul arată foarte bine, ajungând să ridice într-o singură sesiune la sală, aproximativ 2.000 de kilograme. În afară de asta, Alin Oprea și Medana mănâncă sănătos, fără prea mulți carbohidrați. Artistul spune că, cel mai important, au renunțat la două vicii, și anume fumatul și alcoolul.

„Mesele, în general, sunt lejere, fără o încărcătură prea mare de carbohidrați sau de proteine, încercând să nu avem o dietă de înfometare (avem All Inclusive în resortul unde locuim, și tentația de a exagera cu mâncarea este destul de mare).

Ea și-a configurat un antrenament preponderent Cardio și HIIT (High Intensity Interval Training) , dar lucrează și cu greutăți pentru anumite grupe musculare care-i accentuează formele de “sirenă”. Am spus amândoi un ”NU” hotărât consumului de alcool și fumatului.

Ea, dintotdeauna, iar eu de aproape 4 ani. În plan spiritual, ne găsim timp și pentru sufletul nostru și intrăm în câte o biserică, unde-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit în această existență și ne rugăm atât pentru prieteni cât și pentru … “neprieteni”. Am slăbit cam 10 kg de grăsime, dar am pus 20 kg de masă musculară. E un procedeu mai complex.”, le-a declarat Alin Oprea redacției Impact.