Ce este aurul coloidal, de fapt. Ce secret râvnit de oameni ascunde acest supliment alimentar

Aurul coloidal, elixir cu efecte miraculoase

Oamenii folosesc particule metalice ca și catalizatori de mai bine de 100 de ani. Dar nimeni nu s-a gândit să folosească aurul. Cercetătorii au presupus de mult că aurul nu va servi ca un bun catalizator. Dar, totul avea să se schimbe, odată cu apariția unui produs, aurul coloidal. Produsul în sine, aurul coloidal, are o istorie care datează încă din 1890, și i-au fost recunoscute efectele în sănătate.

Aurul coloidal, elixir cu efecte miraculoase

Din punct de vedere istoric, utilizarea aurului conform cercetărilor lui Laurence Gardner din 1890, au fost făcute de bacterioltogistul german Robert Koch. Acesta a descoperit că acești compuși obținuți cu aur au inhibat creșterea bacilului care a cauzat tuberculoza. Opera sa a fost onorată cu Premiul Nobel pentru medicină.

Prin utilizarea regulată a aurului coloidal, puteți reduce durerile articulare, puteți crește puterea sistemului imunitar, puteți simți euforia, reduce depresia, combateți oboseala și îmbunătățiți circulația în corpul dumneavoastră.

O cercetare a Universității din California din 1996 a arătat că utilizarea aurului coloidal are ca efect creșterea proceselor de reparare celulară în anumite părți ale corpului.

Unul dintre lucrurile bune legate de utilizarea aurului coloidal este faptul că pare complet neutru din punct de vedere chimic în organism. Majoritatea persoanelor cu autism și ADHD care au o problemă a metalelor grele, se pare că li se îmbunătățește starea folosind aurul coloidal.

Lista altor utilizări potențiale pentru aurul coloidal

  • Anti îmbătrânire;
  • Ameliorarea durerii articulare;
  • Managementul greutății;
  • Sănătatea circulatorie;
  • Regenerarea nervilor;
  • Stabilizarea metabolismului corporal;
  • Calmarea dispoziției;
  • Remediu pentru dipsomanie (pofta incontrolabilă de alcoolic);
  • Regenerarea și întreținerea nervilor;
  • Funcția sănătoasă a glandelor.

 

Proprietățile pe care le are aurul coloidal

Utilizările medicale ale aurului au fost întotdeauna în creștere. Aurul este folosit în operație pentru repararea vaselor de sânge, nervilor, oaselor și membranelor deteriorate. Aurul este utilizat, de asemenea, în tratamentul mai multor forme de cancer, cum ar fi utilizarea microscopică a aurului pentru a întârzia cancerul de prostată la bărbați. Femeile cu cancer ovarian sunt tratat cu aur coloidal. și rezultatele sunt chiar spectaculoase.

Deoarece aurul este atât de inert din punct de vedere chimic, este foarte sigur de utilizat în multe formate biologice. Nu se corodează. Nu este afectat de umiditate, oxigen sau acizi obișnuiți. Este unul dintre cei mai eficienți conductori de electricitate. Densitatea sa îi permite să fie văzută la microscopul electronic. Și, deși este practic indestructibil, este un metal moale, ușor de lucrat, modelat, aplatizat sau extras în fire microscopice.

Tehnologia folosită la crearea acestui produs, aurul coloidal, permite determinarea raportului dorit dintre producția de ioni de aur și particulele coloidale de aur, în avans. Acest lucru permite două produse separate cu raporturi divergente ionice coloidale pentru utilizare și aplicabilitate la diferite condiții de sănătate ale corpului.

La fel ca alte produse coloidale, se așteaptă totuși crearea unei suspensii de aur coloidal de particule de dimensiuni nanometrice. Mijloacele de producere a unui produs de aur coloidal de calitate trebuie să implice, în mod necesar, procesul cunoscut sub numele de „Arc Vapor”, mai degrabă decât procesul obișnuit de electroliză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI