Ce discuții au loc între Liviu Dragnea și membrii PSD. În joc este soarta Vioricăi Dăncilă

Ce discuții au loc între Liviu Dragnea și membrii PSD. În joc este soarta Vioricăi Dăncilă
Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea nu s-a întâlnit cu social-democrații în timpul permisiei

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea nu s-a întâlnit cu social-democrații în timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune că informația este falsă și a fost lansată din teama că Viorica Dăncilă va obține un scor zdrobitor în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea nu s-a întâlnit cu social-democrații în timpul permisiei

Postul de televiziune Realitatea Plus a furnizat informația că Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Darius Vâlcov, dar și cu un al lider social democrat, în timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Gabriela Firea a precizat că informația este una falsă și a fost difuzată din teama că Viorica Dăncilă va câștiga alegerile prezidențiale.

„Nu am auzit și sunt convinsă că nu a avut loc. E o știre falsă lansată de staff-ul de campanie al lui domnul Klaus Iohannis ca să ne lege pe noi toți de domnul Dragnea. Nu a avut loc o astfel de întâlnire, nu s-a discutat despre succesiunea la șefia PSD, nu ne ocupăm de așa ceva. Nu cred că ne vom afla în situația anunțată cu surle și trâmbițe de oamenii lui Klaus Iohannis că doamna Dăncilă va pierde cu un scor rușinos ca noi să ne tăiem capetele între noi. Are alte lucruri la care să se gândească decât la cine să preia PSD.

A începe o bătălie între noi ar fi distructiv. Noi trebuie să luptăm cu toate forțele să nu pierdem alegerile locale. Eu nu voi pierde nicio secundă din existența mea ca să o dau jos pe Viorica Dăncilă”, a declarat Gabriela Firea pentru România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI