Ce delicatese primesc VIP-urile pe Arena Națională. Euro 2020 e un lux total

de: Andreea Vînătoru
19 06. 2021

Restricțiile s-au ridicat, iar oamenii care iubesc lumea fotbalului și-au putut cumpăra bilete pentru meciurile de la Euro 2020. Cu toate că biletele nu au fost deloc ieftine, în acestă poveste se mai adaugă mâncarea și băutura.

Prețurile din meniuri nu sunt deloc mici, așa că trebuie să scoateți din buzunar o mică avere dacă mergeți pe Arena Națională.

VIP-urile de pe Arena Națională au acces la meniuri sofisticate

În schimb, VIP-urile de la noi care participă la meciurile de pe stadion au parte de tot confortul și pot degusta dintr-o gamă largă de preparate culinare, dintre cele mai sofisticate.

Pentru cei care nu știu, există o zonă exclusivistă, creată special pentru Euro 2020, unde invitații de seamă pot intra în restaurant și se pot servi cu orice poftesc.

Drept urmare, oaspeții pot alege între preparate tradiționale, gen grătar, dar și meniuri mai exotice, precum pui marinat în lapte de cocos și sos de stridii.

De asemenea, VIP-urile se pot delecta cu o selecție variată de hot-dog și plăcintă turcească. Nici la capitolul băuturi alcoolice, meniul nu este unul sărac, de la vinuri albe, rose și roșu, toate asigurate de Crama Rasova.

Suporterii plătesc bani grei pentru mâncare și băutură

Și suporterii au dreptul la un meniu din care își pot alege mâncarea și băuturile, contra cost, bineînțeles. La stadion sunt deschise mai multe puncte de unde fanii își pot cumpăra ce doresc.

Prețul produselor nu este unul deloc mic. De exemplu, pentru un pahar de suc sau apă minerală de 500 ml, fanii trebuie să scoată din buzunare 14 lei. Pentru o bere fără alcool, 14 lei. Paharul mic de 330 ml costă 10 lei.

În schimb, dacă vor mâncare, un sandwich cu salam, cu pui sau vegan, plătesc 20 de lei.

Sursa foto meniuri: GSP.ro