Ce caută Loredana la X Factor! Vedeta a spus tot adevărul

Ce caută Loredana la X Factor! Vedeta a spus tot adevărul
Ce caută Loredana la X Factor! Vedeta a spus tot adevărul

Antena 1 se pregăteşte de premiera celui de-al nouălea sezon din îndrăgitul concurs muzical. Loredana, membră a juriului, a explicat ce caută, de fapt, la X Factor. Vedeta a spus tot adevărul.

Ce caută Loredana la un concurent X Factor

Noul sezon X Factor vine cu surprize mari, dar şi schimbări importante. Loredana, noul membru al juriului, a explicat ce îşi doreşte să găsească anul acesta, în concurs.

”Am avut patru luni de pauză, de liniște, care cumva au avut rostul lor, dar cred că am acumulat dorința de a munci și de a împărtăși. Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiști și sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul X Factor. Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri într-o anumită rutină, această provocare este binevenită!

Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal. X Factor îmi dă ocazia să am o arie mai largă de a alege, să caut un star: un personaj care să aibă un suflu nou, să mă surprindă, să mă inspire, să mă emoționeze și să nu aibă prejudecăți pe scenă. Nu trebuie să fii perfect, imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului X Factor”, a declarat îndrăgita cântăreaţă.

Ce caută Loredana la X Factor! Vedeta a spus tot adevărul
Ce caută Loredana la X Factor! Vedeta a spus tot adevărul

Când începe sezonul al nouălea X Factor

Antena 1 se pregăteşte pentru lansarea noului sezon X Factor. Acesta va avea premiera vineri, pe 11 septembrie, de la 20:30. Alături de Loredana, la masa juriului vor fi Delia, Ștefan Bănică şi Florin Ristei, în timp ce show-ul va fi prezentat, din nou, de Răzvan Simion și Dani Oțil.