Ce cadou a primit Lidia Buble. S-a trezit așa, în fața ușii. Totul a fost făcut public

de: Năstase Mirabela
27 12. 2020

Lidia Buble a avut parte de o surpriză de proporții chiar în ziua de Crăciun. Frumoasa artistă a fost, deci, curtată de un admirator secret, iar cadoul pe care aceasta l-a primit i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia.

Ce cadou a primit Lidia Buble. S-a trezit așa, în fața ușii

Fără doar și poate, Lidia Buble este printre cele mai iubite artiste din România, prin prisma talentului, dar și a frumuseții ei. Aceasta se poate lăuda și cu o cariră în plină ascensiune, ia piesele ei sunt ascultate de mulți.

Lidia Buble, este, de altfel, o femeie singură, astfel că nu e de mirare că bărbații roiesc în jurul ei. De Crăciun, vedeta noastră a petrecut alături de familie, așadar, artista a petrecut ziua specială alături de frații și de surorile sale, au mâncat împreună, și-au dat cadouri și au intonat colinde toată seara.

Astfel că alături de Lidia Buble, surorile Estera, Diana, Lorena au cântat colinde, precum ”O ce Veste minunată”, ”La Bethleem colo-n jos”, dar și multe altele. Artista a făcut un live pe Facebook. LIVE-ul, care a durat până spre ora unu în noapte și a strâns un număr impresionant de vizualizări. Cum era de așteptat, fanii au fost încântați de cele văzute.

Lidia Buble, cadou de la un admirator secret

Pacea și liniștea au fost în familia artistei de Crăciun, dar nu a uitat să îi pună la curent și pe fanii ei cu tot ceea ce se petrece în minunata zi. Tot de Crăciun, Lidia Buble a primit o surpriză de proporții. În a doua zi de Crăciun, Lidia Buble a fost cu adevărat luată prin surprindere chiaar cu un buchet de trandafiri roșii, simbol al iubirii, de la un admirator secret. Așadar, vedeta s-a pus pe treabă, i-a pozat și i-a adresat câteva cuvinte admiratorului ei secret.

„Anonimule, data viitoare lasă și tu un bilețel cu numele…”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble nu duce lipsă de admiratorim fapt pentru care în ultima perioadă s-a tot zvonit că acesta s-ar iubi cu niște bărbați celebri din România. Cornel Ilie a fost primul nume vehiculat, apoi fratele Elenei Gheorghe. Însă aceste zvonuri s-au dovedit a fi false, în cele din urmă. Totuși, Lidia Buble a fost ”descoperită” în vacanța luxoasă pe care a petrecut-o recent în Zanzibar, cu Ensar Duman, care s-a aflat chiar în aaceleași locuri frecventate de frumoasa artistă, în aceeași perioadă.