07 sept. 2024 | 14:48

Ce bea Nadia Comăneci în fiecare dimineață, ca să-și mențină silueta. Nu-i de mirare că arată ca o adolescentă

Monden
Ce bea Nadia Comăneci în fiecare dimineață, ca să-și mențină silueta. Nu-i de mirare că arată ca o adolescentă
Ce bea Nadia Comaneci in fiecare dimineata, ca sa-si mentina silueta

Acum s-a aflat ce bea Nadia Comăneci în fiecare dimineață, ca să-și mențină silueta! Se pare că acesta este secretul Zeiței de la Montreal cu care își menține trupul ca tras prin inel!

Ce bea Nadia Comăneci în fiecare dimineață, ca să-și mențină silueta

Nadia Comăneci, cea mai cunoscută gimnastă din toate timpurile, a împlinit recent vârsta de 63 de ani. Pentru ea se pare că vârsta este doar o cifră, deoarece arată încă foarte bine și chiar a făcut o ședință foto…în costum de baie. Prietenii săi virtuali, care nu sunt deloc puțini au rămas șocați atunci când au văzut cât de bine se mențjne gimnasta.

Nadia Comăneci are o dietă echilibrată, iar acest lucru o ajută să își mențină silueta. Stabilită de mulți ani în Statele Unite, fosta campioană mondială a recunoscut însă că face și sport aproape în fiecare zi, indiferent cât de aglomerat i-ar fi programul. Citește și Nadia Comăneci, în doliu. Durere mare pentru fosta gimnastă. Socrul ei s-a stins din viață VIDEO

„Mă mișc, zilnic, 30-40 de minute”

Fosta  gimnastă de geniu are mare grijă la ce consumă, dar adoptă o abordare echilibrată, fără restricții drastice. Deși promovează moderația, surprinde prin faptul că nu exclude complet micile plăceri. Nadia spune că la cină se răsfață uneori cu un pahar de bere sau o bucată mică de ciocolată. A spus și ce bea în fiecare zi.

„Mă mișc, zilnic, 30-40 de minute. Chiar și când sunt plecată, fac acest lucru. Caut ca hotelul unde stau să aibă sală de sport, iar în caz contrar, pentru că nu tot timpul am găsit și această facilitate, improvizez de fiecare dată ceva, în cameră. De asemenea, încerc să mănânc deștept. Cât mai sănătos! Micul dejun este o masă foarte importantă. Nu mănânc desert. În schimb beau o bere, două la cină. Snack pentru prânz, precum și o bucată mică de ciocolată, aproape zilnic. Nu mănânc cartofi prăjiți și paste. Citește și Cea mai frumoasă reacție despre Nadia Comăneci vine din America. Cum a fost descrisă după ce le-a apărat pe Sabrina Voinea și Ana Bărbosu

Beau un iaurt, mănânc un ou fiert, dar și toast cu o feliuță de șuncă de curcan. Nu-mi lipsește nici sucul de portocale și nici cafeaua. Seara consum pește, salate și avocado. Dar și multe fructe”, a declarat Nadia Comăneci pentru Fanatik.ro.

Parteneri
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
Redactia.ro
Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum pozează vedeta pe site-ul pentru adulți. Imagini necenzurate / FOTO
Unica.ro
Noua producție ce a devenit rapid populară pe Netflix. Filmul, bazat pe un roman de succes
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Ordinul vine direct de la Comisia Europeană. Noile zone în care va fi interzis fumatul
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro