07 apr. 2024 | 23:15

Ce avere au acum Prințul Harry și Meghan Markle. Nu o duc rău deloc, deși nu mai primesc bani de la Regele Charles

News
Ce avere au acum Prințul Harry și Meghan Markle. Nu o duc rău deloc, deși nu mai primesc bani de la Regele Charles
Ce avere au Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle nu au o relație foarte bună cu restul familiei regale. Cei doi s-au mutat în California, acolo unde locuiesc într-un conac din Montecito, alături de cei doi copii ai lor. Ce avere are acum cuplul regal?

Ce avere au prințul Harry și Meghan Markle

Harry și Meghan au renunțat la rolurile lor de membri ai familiei regale în anul 2020 și a rambursării costurilor renovării Frogmore Cottage, fosta lor reședință din Windsor.

S-au mutat în California și locuiesc într-un conac în valoare de peste 14 milioane de dolari, fiind vecini cu alte vedete, precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres sau Katy Perry.

După ce s-au mutat în SUA au apărut noi oportunități profitabile pentru cei doi. Au semnat un acord cu Netflix, evaluat la 100 de milioane de dolari și altul cu Spotify în valoare de 25 de milioane de dolari.

De asemenea, au semnat cu Penguin Random House pentru o serie de cărți. În acest caz, au primit un avans de 20 de milioane de dolari. Potrivit rapoartelor, cei doi ar avea o avere estimată la circa 60 de milioane de dolari.

Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, Meghan avea o avere de aproximativ 5 milioane de dolari, în urma rolului de succes pe care l-a jucat în serialul „Suits”. Actrița ar fi câștigat undeva la 50.000 de dolari pentru fiecare episod.

Vor mai fi acceptați de Familia Regală?

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați de un comentator regale care a susținut că nu mai există cale de întoarcere la viața regală pentru cei doi.

Jurnalistul și comentatorul regal Lee Cohen este de părere că Harry și Meghan nu își mai pot spăla imaginea nici după ce s-a aflat că Regele Charles și Kate Middleton au cancer.

„Ei [Harry și Meghan] sunt complet nedemni de încredere și au arătat că nu sunt potriviți pentru serviciul regal.

Având în vedere atacurile lor impardonabile, trădările și comportamentul lor îngrozitor față de Familia Regală, probabil că soții Sussex nu vor fi niciodată – și nu ar trebui să fie niciodată – primiți înapoi în serviciul regal ca și cuplu.

Nu contează cât de mică este banca de rezerve pentru membrii familiei regale disponibile care lucrează.Sunt complet nedemni de încredere și au demonstrat că nu sunt potriviți pentru serviciul regal”, a explicat acesta, potrivit express.co.uk.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro