Ce avere are Florin Călinescu. După contractele cu PRO TV, a reușit să își cumpere mai multe imobile

Ce avere are Florin Călinescu. După contractele cu PRO TV, a reușit să își cumpere mai multe imobile
Ce avere are Florin Călinescu? Actorul și-a luat mai multe apartamente

Florin Călinescu nu are de ce să-și facă griji pe partea financiară! Cunoscutul jurat de la Românii au Talent a reușit să-și cumpere mai multe imobile. Ce avere deține actorul?

Ce avere are Florin Călinescu?

Florin Călinescu este un om împlinit din punct de vedere financiar, lucru care i-a adus la vârsta de 64 de ani liniște din punct de vedere financiar. Acesta a devenit mai iubit de români de când a acceptat locul la masa juriului de la Românii au Talent. Acum, ajuns la vârsta a treia, se bucură de iubirea din partea fanilor și a colegilor și de bunurile pe care a reușit să le strângă până acum. Actorul are două apartamente în București, unul în Timișoara și o casă de vacanță în Poiana Brașov. Cu toate astea, cel mai bine se simte acasă la părinții săi, în localitatea Băbana din Argeș.

”Asta e comuna părinţilor mei, aici s-a născut tatăl meu şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Avem o casă în comuna Băbana, sunt lucruri foarte puternice care mă leagă de acest judeţ”, spunea juratul în urmă cu câțiva ani. Averea lui Călinescu nu se oprește aici! Vedeta mai are două terenuri în localitate: unul de 3.689 metri pătraţi, şi un altul de 8.899 metri pătraţi. Pe unul din ele și-a ridicat o vilă cu etaj de toată frumusețea. Despre el se spune că ar fi cel mai bogat actor din România. Printre proiecte de televiziune și diverse evenimente se numără câteva afaceri, dar și un pachet de 51% din acțiunile firmei Fulmed din Mediaș. Mai exact, e vorba despre circa 200 de hectare de viță-de-vie care se află în apropiere de Mediaș.

Ce avere are Florin Călinescu?
Ce avere are Florin Călinescu?

Cum se descurcă în aceste vremuri?

„Situaţia actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână şi funcţionează tăcut. Virusul are calm, are răbdare şi pe care-l prinde îl articulează. Dacă eşti bătrân şi ai comorbidităţi asta este o poveste. Aşadar, gâlceava între America, Rusia şi China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanţare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit şi dorit. Vor să experimenteze şi să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetăţeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac”
Florin Călinescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI