Ce avere are Adrian Minune. Manelistul are mașini de colecție țiplă, ca Ion Țiriac

de: Alexandra Chivu
18 01. 2021

Adrian Minune ascunde o adevărată avere în garaj. De la bolizi de lux până la biciclete de mii de euro, artistul i-ar putea da peste nas chiar și lui Ion Țiriac, cunoscut pentru afinitatea sa pentru bijuteriile pe patru roți.

Aroganțele marca ”Minune”. Manelistul deține o colecție impresionantă de mașini

Adrian Minune are în garaj o adevărată colecție de mașini scumpe, iar cea mai recentă achiziție a lui a stârnit isterie în momentul în care acesta a postat pe Internet primele fotografii cu bolidul roșu, care costă peste 350.000 de euro.

„Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema? Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu? Eu trăiesc nu să strâng bani, ci să dau sens vieții. Cine mă supără, moare!”, spunea Adrian Minune într-un interviu pentru Antena Stars.

Minune deține în total 13 mașini și de fiecare dată când un membru al familiei îi cere vreun astfel de dar, cântărețul nu se dă înapoi să îl cumpere. De exemplu, fiica sa cea mare, Carmen, se poate lăuda și ea acum cu un automobil impresionant, pe care l-a primit de ziua ei. Pe lângă mașinile luxoase pe care și le face cadou, Adrian Minune a cumpărat și două biciclete. Prețul uneia dintre ele se ridică la 2.000 de dolari.

„Între mine și mijlocul meu de transport, care pe atunci era bicicleta, era o relație specială, așa cum este acum între mine și mașina pe care o conduc. Săream cu bicicleta ca să mă vadă fetele. La un moment dat, a sărit roata din față, s-a înfipt furca în pământ și am căzut în cap”, își amintea el.

Avea un angajat pe post de ”cuier uman”

Și dacă ne amintim de aroganțe, în revistă putem trece și episodul ”cuierul uman”.  Adrian Minune uimea în 2014 cu o îndrăzneală în premieră în România. Pe atunci, un individ se transforma în cuier uman la spectacolele lui. Mai exact, omul avea grijă ca sacourile lui Minune să nu fie șifonate. Minute în șir stătea cu mâna ridicată, până când Adrian își termina programul. Gestul s-a repetat și la alte cântări, dar cu alte personaje.